Deconspirarea francmasoneriei + documentar (RO)

-->

DECONSPIRAREA FRANCMASONERIEI

Speculând impactului deosebit de mare pe care televiziunea îl are asupra marilor mase de oameni, francmasoneria foloseşte emisiunile TV (abil şi malefic realizate) pentru a manipula şi „programa” oamenii ignoranţi. Omul modern, homo televisiens, a devenit dependent de televizor şi pierde cel puţin 3 ore pe zi în faţa micului ecran. La întocmirea programelor TV, alături de specialişti din cele mai diverse domenii de activitate, lucrează şi psihologi care, în conformitate cu planurile malefice ale masoneriei, manipulează prin sugestie conștiințe, creează opinii de masă, influențează politic și educațional telespectatorii. Prin repetare, prin prezentare în forme atractive imagine - muzică - sunet, prin sugestie, apar în subconştientul telespectatorilor germenii autosugestiei, care acţionează insidios, permanent şi distructiv. Astfel, fără să-şi dea seama, telespectatorul se lasă manipulat. Comoditatea preluării mesajului audio-vizual a făcut ca telespectatorii să accepte bucuroşi informaţii prefabricate subtil malefic, aranjate şi decupate, care le captează toată atenţia, transformându-i astfel, din fiinţe care ar trebui să gândească, în fiinţe gândite. Francmasoneria urmăreşte ca prin diverse şi jocuri şi concursuri atractive să abată atenţia oamenilor de la modul pervers în care urmăresc să instaureze „noua ordine mondială”, prin care vor să exploateze oamenii acestei planete.

În timpul emisiunilor TV, abil şi atractiv concepute, atunci când este captată atenţia conştientului (care ar trebui să cenzureze informaţiile care ajung în subconştient) prin fraze, cuvinte, sunete şi mai ales imagini special alese, se va produce implantarea în subconştient a mesajului urmărit, oamenii reacţionând apoi conform modului în care le-a fost programat subconştientul! În faţa micului ecran, vrând-nevrând, fiinţa umană îşi formează psihologia de consumator, devine receptiv, iar televizorul va deveni o necesitate (generând boli psihice), aşa cum este alcoolul pentru un beţiv sau ţigările pentru un fumător. Libertatea telespectatorului de a alege este limitată, lui i se propun emisiuni special create, având scopuri prestabilite, fiecare din ele cu un mesaj subtil ales. Un om care vine obosit de la serviciu este receptiv (pasiv) în faţa televizorului, iar psihologia lui este de a prelua fără discernământ mesajul primit.
Francmasoneria urmăreşte ca majoritatea filmelor prezentate la televizor să aibă scene violente, de groază, care să genereze perturbări psihice celor care le vizionează. Reputatul psiholog japonez Seichi Tomojo a făcut un studiu timp de 7 ani, observând 46 de femei însărcinate, cu vârste între 18 şi 40 de ani. Concluziile cercetătorilor sale sunt:

- Femeile însărcinate care privesc filme de groază şi poliţiste nasc prunci subponderali şi lipsiţi de farmec, pe când femeile care se delectează cu filme de dragoste sau cu muzică clasică vor avea bebeluşi grăsuţi, simpatici şi bine dispuşi.
- Femeile gravide care vizionează la televizor imagini violente sau muzică heavy metal rock au statistic şansa de a naşte copii nervoşi, perturbaţi psihic, scuturaţi de spasme musculare.
- Femeile gravide care urmăresc evenimente sportive nasc copii mai dezvoltaţi fizic, bebeluşii lor fiind mai agresivi decât ai femeilor care nu privesc deloc la televizor.
- Copiii femeilor care privesc emisiuni educative sunt mult mai armonioşi.

Mesajul audio-vizual al filmelor de groază, poliţiste, violente, spectacolele de muzică rock încurajate şi susţinute (sponsorizate) de masonerie, muzica rock în general, dar în special cea din ultimii ani (care de fapt nu este muzică, ci doar nişte strigăte animalice, care pun fiinţa umană în rezonanţă cu forțele malefice), generează grave dezechilibre psihice şi mentale. Statistic vorbind, s-a constatat că în urma spectacolelor metalic rock foarte mulţi fani devin violenţi, provoacă scandaluri şi bătăi, violuri, fapte antisociale, crime. Recent, în urma unor astfel de manifestări satanice ale fanilor formaţiilor rock, guvernul german a interzis pătrunderea în Germania a oricărei formaţii rock din afara ţării.
În cazul „trăirii televizate”, mesajul transmis copiilor şi adolescenţilor provoacă o contagiune emoţională imediată, propice mimetismului (imitării), şi chiar îndemnul de a trece imediat la fapte antisociale cum ar fi: furturi, tâlhării, spargeri de maşini, crime, acţiuni violente. În acest sens, putem da exemplul celor 29 de tineri din SUA care şi-au tras câte un glonţ în cap după vizionarea la TV a filmului „Voiaj la capătul infernului”. Acesta este doar unul din miile de exemple despre modul în care un film satanic perturbă psihicul oamenilor şi-i determină să se auto-distrugă. În urma studiilor şi statisticilor făcute a reieşit clar că televiziunea poate crea, prin mesaje induse copiilor şi adolescenţilor cu structuri psihice mai fragile, stări de violenţă, de agresivitate și teribilism, dar şi lucruri mult mai periculoase: dorinţa de sacrificiu suprem, tendinţa către terorism sau sinucidere.

Karl Poper, autorul lucrării „Societatea deschisă și dușmanii săi”, avertiza în eseul „Un patent pentru a face TV” asupra relaţiei TV - democraţie. El spunea: «S-a ajuns la situaţia ca televiziunea să devină o putere politică potențial colosală, s-ar putea spune cea mai mare. Ca şi cum ar fi cuvântul lui Dumnezeu. Şi aşa va fi, dacă vom continua să acceptăm folosirea abuzivă a televiziunii. Ea a devenit o puterea prea mare pentru democraţie. Nici o putere nu va putea supravieţui dacă nu se pune capăt acestui abuz. Cred că un nou Hitler ar avea, prin televiziune, o putere infinită. O democraţie nu poate exista, dacă nu se ţine sub control televiziunea. Oricum, nu poate exista mult timp dacă nu se dă la iveală puterea televiziunii».

Mircea Moldovan, preşedintele Consiliului naţional al audio-vizualului, afirmă, cu privire la oribila crimă comisă de un tânăr de 15 ani care şi-a ucis prietenul, inspirându-se dintr-un film dat pe TV afirmă: „Autorii morali ai crimei sunt televiziunile care transmit filme cu violenţă”.

Cu ajutorul televiziunii poţi dezinforma, poți forma opinii greşite, sau poți chiar impune puncte de vedere politice, economice, sociale etc. despre un grup de oameni, o societate sau un popor. Un astfel de exemplu l-a dat televiziunea britanică BBC, (care este dirijată şi controlată de Francmasonerie) prezentând maltratarea lui Mihail Cofariu la Târgu Mureş ca fiind o acţiune de purificare etnică a românilor împotriva minoritarilor unguri. Aceasta a fost o acţiune mascată a Francmasoneriei, de manipulare ordinară a opiniei telespectatorilor englezi în favoarea Ungariei, pentru a fărâmiţa teritoriul României.

Prin tot felul de acţiuni politice, francmasonii urmăresc să slăbească forţa poporului român, ce constă tocmai în unitatea sa. În ziarul Jurnalul Naţional din 30 mai 1997 se afirmă: „În judeţul Covasna, unul din sloganurile anilor ‘90-‘91 începe să prindă contur: «Vom studia şi limba română în limba maghiară!» În acele vremuri, profesori ca Gyorgy Ianoş îşi începea orele de fizică făcând următorul apel: «Elevii români nu au ce căuta la ora mea». Profesorii români erau întâmpinaţi de elevii maghiari astfel: «Când pleci de-aici?» sau erau pur şi simplu daţi afară pe motiv că «Vom studia şi limba română în limba maghiară». Profesoara Maria Oprea a notat tezele la română, foarte slabe de altfel, cu note de 4. Unul dintre elevi, cu acordul total al colegilor săi, a scuipat pe caiet și l-a aruncat pe jos, făcându-l ferfeniţă cu picioarele. «Ne era frică să vorbim şi pe stradă româneşte. Mulţi elevi români, dar în special eleve, erau batjocoriţi(te) în fel şi chip»”.

Într-un buletin informativ internaţional se afirmă: „Conflictele etnice sunt plănuite, finanţate şi organizate de masoni. Combatanţii folosesc armament, muniţii, echipament şi alimente, pe care le furnizează plutocraţia financiară masonică, organizând măceluri. Gorbaciov afirmă că aceste conflicte etnice sunt plănuite de Consiliul Înţelepţilor şi că toţi membrii consiliului au subliniat următoarea idee: „Creştinismul trebuie să dispară şi să fie înlocuit cu o religie mai cuprinzătoare (New Age) şi, de asemenea, naţiunile trebuie să dispară”. Masonul Sam Keen, specialist în mediul înconjurător, a explicat că „pentru buna funcţionare a Noii Ordini Mondiale, din fiecare 10 oameni, 9 trebuie să moară”. El a cerut, secondat fiind de Carl Sagan, reducerea populaţiei globului cu 90%. Misiunea lui Gorbaciov în cadrul masoneriei internaţionale sioniste a fost aceea de a distruge sistemul comunist (creat tot de ei), care nu le mai era de folos. Analizând activitatea pe care o desfăşoară acum Gorbaciov, se poate trage concluzia că el are sarcina de a distruge creştinismul şi de a crea toate premisele de înfeudare a lumii masoneriei internaţionale sioniste. De asemenea, este dovedit faptul că cei doi mari masoni care la vremea aceea conduceau destinele lumii, Gorbaciov şi Bush, au urmărit ca în decembrie ’89 să dezmembreze România printr-un război civil, dar nu au reuşit acest lucru, deoarece, prin comportamentul său, poporul român şi oameni patrioţi şi curajoşi care au plătit cu viaţa opoziţia lor (de exemplu generalul Guşe) n-au permis aceasta.

În tratatul de aderare la UE (semnat şi de autorităţile române în 1995) se pun explicit următoarele două condiţii:
- orice ţară, odată intrată în Uniunea Europeană, îşi cedează suveranitatea naţională Centrului de la Strasbourg;
- legislaţia comunitară este deasupra legislaţiei naţionale.
În aceste condiţii, ne întrebăm ce se urmăreşte prin semnarea acestor tratate? Ce motive îi fac pe oamenii politici să accepte orice condiţii, oricât de aberante, în privinţa României?

Glanda pineală - secretul masonilor iluminați


Îngeri și demoni dezvăluiți

-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *