Dedicaţia echipei „Frumoasa verde” pentru prietenii săi + VIDEO


DEDICAȚIA ECHIPEI „FRUMOASA VERDE”
PENTRU PRIETENII BLOGULUI


Dragi prieteni,
Cu bucurie vă informăm că ieri, 4 octombrie, 2012, http://frumoasaverde.blogspot.ro/ a atins 1.000 de like-uri pe pagina noastră de Facebook! La numai 6 luni de la înființare și fără nici un fel de experiență sau îndrumare, considerăm aceasta o măgulitoare performanță, pentru care vă mulțumim!
Suntem cinci oameni obișnuiți, care merg zilnic la serviciu: doi frați, scumpa noastră mamă și două prietene atât de apropiate, încât practic fac parte din familie.
Cum ne-a venit ideea creării unui blog? Eram de ceva vreme interesați să ne „autoinstruim”, deoarece constataserăm că știința căpătată prin școală, familie, societate era insuficientă sau chiar eronată. Am decis să profităm de accesul liber (încă) la informație și am început să citim, să cercetăm internetul, să vizionăm documentare. Așa ne-am îmbunătățit silueta, sănătatea, mintea și spiritul. Pentru că nu se știe niciodată, am salvat în calculator o cantitate apreciabilă de informație inedită din mai toate domeniile cunoașterii umane.
Într-o zi de martie, un prieten de familie, cercetând fișierele noastre, a exclamat: „Ce-aveți voi aici, e o comoară!” Poate nu era chiar așa, dar atunci ne-am dat seama c-ar fi o dovadă de egoism s-o păstrăm doar pentru noi. Strânsesem atâtea informații utile sau interesante de care alții nu aveau cunoștință... Sunt mulți oameni care n-au timpul sau abilitățile necesare să caute și să discearnă în uriașul World Wide Web. Majoritatea site-urilor și blogurilor sunt specializate. Trebuie să sari de la unul la altul ca să găsești ce-ți trebuie sau ca să fii corect informat. Atunci ne-am spus: „Ce-ar fi să creăm un blog despre... tot? Și tot ce-am aflat noi, să afle și alții?”. Și pentru că văzuserăm recent filmul franțuzesc „Frumoasa verde”, care ne-a încântat prin mesaj, am căzut de comun acord să-l numim așa. Un blog despre planeta/casa noastră, despre noi, oamenii care-o locuim, despre istoria, cultura, credința și știința noastră de-a lungul mileniilor. Se pare c-a fost o idee bună. Voi, prietenii fideli ai blogului, ne-o confirmați în fiecare zi, prin numărul de vizite și de aprecieri. Vă mulțumim încă o dată și sperăm să nu vă schimbați preferința în același timp cu schimbarea polilor magnetici ai Pământului... 


Acest videoclip vă este dedicat:

Colaj imagini şi editare video: Ioana Bîrgăoanu şi Ariel Truţă
Muzică: Filip Truţă - „Conditions”

-->

Comentarii

  1. Felicitari!!!! Va doresc sa cresteti mai mari, sa adunati mai multi cititori si sa ajungeti un etalon in materie de informatii de calitate. Felicitari pentru munca depusa!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulţi ani şi la mai mare! Urmăresc acest blog cu mare drag. Ştiu că este scris cu decenţă, că se referă la teme interesante, că pot găsi oricând informaţii utile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti cei mai tari ! Felicitari pentru munca depusa si pentru informatiile pretioase gasite pe acest blog. Eu am invatat multe de la voi si va doresc ca in continuare sa aveti parte de si mai multi cititori ! O seara placuta va doresc . :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *