Dr. Sang Lee - Extraordinara scânteie + documentar (RO)

-->

DR. SANG LEE – EXTRAORDINARA SCÂNTEIE

New Life Institute (Institutul Noua Viață) din Coreea de Sud a fost creat pentru a da speranțe reale de vindecare bolnavilor de cancer și de alte boli grave. Această speranță are la bază convingerea fondatorului său, dr. Sang Lee, devenită motto: „Nu există boală incurabilă”. Institutului Coreean New Life este o organizație non-profit, al cărei scop este promovarea stilului de viață sănătos, bazat atât pe cercetări științifice, cât și pe conceptul NEWSTART (NOUL ÎNCEPUT), inspirat din Biblie și din învățăturile lui Iisus. Personalul institutului a pornit de la ideea că prin educarea populației în acest nou spirit (necunoscut coreenilor, care nu au avut în istoria lor un mentor spiritual) pot să-și ajute semenii în prevenirea bolilor, vindecarea și restabilirea stării de sănătate. Institutul Coreean New Life pornește de la convingerea că orice boală este rezultatul unei alterări sau mutații a genelor normale, sănătoase, cu care ne-am născut. Ca urmare, vindecarea poate fi obținută numai prin readucerea acestor gene la starea inițială. Iar această restabilire genetică se realizează atunci când persoana în cauză trăiește în perfectă armonie cu ea însăși, cu oamenii din jurul ei și cu creatorul și autorul acestor gene – Divinitatea (Dumnezeu, sau cum dorește fiecare s-o numească și s-o înțeleagă). Institutul New Life din Coreea își are rădăcinile în Institutul Weimar din California – SUA, unde doctorul Sang Lee a profesat un timp, predând un apreciat curs de nutriție. Institutul Weimar a fost un puternic promotor al stilului de viață NEWSTART încă din 1978. De atunci, un număr impresionant de oameni au trecut pe acolo, descoperind secretele stilului de viață sănătos printr-o alimentație naturală, mișcare și credință în puterea divină.


Ce înseamnă NEWSTART: Nutriție, Exercițiu fizic, Apă, Soare, Cumpătare, Aer, Odihnă, Încredere în puterea divină [acronim din limba engleză – Nutrition, Exercise, Water, Sunlight, Temperance, Air, Rest, Trust in the divine power]. Aceste principii sunt promovate și de medicul dr. Călin Mărginean într-una din prelegerile sale, pe care am postat-o și noi anterior și pe care o puteți urmări AICI.

Vă propunem să urmăriți mai jos a treia din cele 17 conferințe ale doctorului Sang Lee, care se doresc un manual practic de viață lungă, sănătoasă și fericită. Pe primele două le găsiți aici și aici. Sperăm ca traducătorul lor să-și găsească timpul și energia de a le traduce integral. Iată lista completă a acestei serii excepționale de conferințe video, intitulată „Vindecând prin cuvânt”:




Dr. Sang Lee - Extraordinara scânteie (Extraordinary Spark) (RO)


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *