Dr. Sang Lee - Genele și semnificația lor + documentar (RO)

-->

GENELE ȘI SEMNIFICAȚIA LOR



Dr. Sang Lee este un scriitor prolific și o persoană celebră în Coreea de Sud, mai ales datorită numeroasele sale apariții TV. Printre coreeni, este cunoscut sub numele de „Doctorul endorfină”, deoarece este cel care le-a făcut cunoscut telespectatorilor acest „hormon al fericirii”. Neobositul dr. Lee ține frecvent prelegeri, seminarii și workshop-uri în mai multe țări, printre care Statele Unite ale Americii, Australia, Polonia, Brazilia, Filipine. Conferințele sale antrenante, interactive și prezentate într-un stil nonconformist captivează audiența de toate vârstele și etniile. În același timp, prezentările sale au o solidă bază științifică și abundă în informații privind cauzele bolilor și modurile în care singuri le putem evita sau vindeca definitiv.

Vă oferim mai jos, spre vizionare, a doua din ciclul de 17 conferințe, intitulat „Vindecând prin cuvânt”, ale dr. Sang Lee, concepute ca parte a programului de sănătate elaborat de Institutul Coreean „O nouă viață”, care promovează sănătatea atât prin schimbarea modului de viață, cât și prin abordarea unei noi mentalități față de încercările la care suntem supuși zilnic. Totodată, ne exprimăm respectul și aprecierea noastră pentru munca traducătorului acestor conferințe și pentru generozitatea cu care le-a pus la dispoziție publicului român.

Dr. Sang Lee - Genele și semnificația lor (Genes and Their Meaning) (RO)

Comentarii

  1. Tot nu inteleg de ce poarta ochelari.

    Poate din cauza ca nu poate sa scrie in "cartea vietii" ? Doar credinta nu e niciodata suficienta...o prelegere draguta totusi :) .

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa e! Credința singură nu e niciodată suficientă pentru a fi sănătos. Mai e nevoie de înțelepciune, de renunțarea la dorința de răzbunare, de dragoste, de calitatea hranei și a apei pe care le consumăm. Toate aceste condiții și multe altele sunt discutate pe larg în cele 17 prezentări,alcătuind filozofia principiului New Start, pe care o promovează dr. Sang Lee. Deocamdată, doar 3 dintre aceste conferințe au fost traduse, dar sperăm că traducătorii care au început acestă muncă nu se vor opri aici. Stai pe fază!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa o sa fac, si da , am fost sarcastic mai sus . Dar prelegerea m-a facut sa reflectez la cateva chestii. Multumesc pentru efortul facut si astept cu nerabdare restul clipurilor . Pace :) !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *