Orice cancer se poate vindeca între 2 și 16 săptămâni + VIDEO

-->

ORICE CANCER SE POATE VINDECA ÎNTRE 2 ȘI 16 SĂPTĂMÂNI

Leonard Coldwell este un medic cunoscut pentru succesele lui în vindecarea cancerului, a sindromului de oboseală cronică și a altor afecțiuni legate de stres. Este autorul a 19 cărți de succes, printre care și cele două bestseller-uri „Singurul răspuns la cancer” și „Singura soluție pentru a supraviețui bolii și doctorului tău”. Cărțile sale au fost vândute în peste 50 de milioane de exemplare, cititorii, beneficiind astfel de metoda sa de vindecare. Metoda doctorului Coldwell se numește „Sistemul medical bazat pe instinct” (The Instinct Based Medicine System®) sau IBMS, și urmărește, în principal, eliminarea cauzelor tuturor bolilor.
Descoperindu-și înclinația la o vârstă tânără, dr. Coldwell și-a vindecat propria mamă de hepatită, ciroză și cancer la ficat, o realizare aproape imposibilă, având în vedere că mamei sale i se pusese diagnosticul de boală în stadiu terminal, spunându-i-se că mai are 6 luni de trăit. Astăzi, 42 de ani mai târziu, ea este încă în viață și într-o perfectă stare de sănătate. De-a lungul carierei sale, dr. Coldwell a vindecat cca 35.000 de pacienți bolnavi de cancer, statisticile dovedind o rată de succes de 92,3%. În dorința de a ajuta bolnavii de cancer din întreaga lume, dr. Coldwell ține frecvent prelegeri, fiind unul dintre cei mai apreciați conferențiari pe teme de sănătate. În prezent, dr. Leonard Coldwell este consultantul a câteva dintre cele mai mari companii din lume, printre care IBM și Deutsche Bank/Deutscher Herold. De asemenea, a ajutat la constituirea celei mai mari companii de consultanță financiară din Europa - DGAV.
Apreciat de colegii de breaslă, de alte personalități din lumea medicală și chiar de celebrități de la Hollywood, Leonard Coldwell  (numit pe scurt „doctor C”) este considerat în prezent cel mai autorizat medic de medicină integrată naturală din lume, obținând patru doctorate și patru titluri PHD. Recent, Universitatea din Louisiana i-a acordat titlul onorific de medic umanitar, pentru rezultatele sale în vindecarea cancerului și îmbunătățirea calității vieții oamenilor.

În ziua de azi, cancerul este una din principalele probleme de sănătate ale omenirii. De aceea, este bine de știut că există multe căi de prevenire și vindecare a acestei boli. Doctorul Leonard Coldwell explică cele mai recente metode și tratamente care ajută la prevenirea, tratarea și vindecarea cancerului. Iată ce spune el în interviul difuzat în data de 18 ianuarie, 2013:

Dr. Leonard Coldwell - Every cancer can be cured in weeks


Traducerea interviului:

Reporter: Domnule doctor Coldwell, am urmărit câteva din înregistrările dumneavoastră video anterioare, în care afirmați că orice cancer ar putea fi vindecat într-un interval de câteva săptămâni. Ne puteți spune mai multe despre acest lucru și despre metodele prin care această vindecare devine posibilă?

Dr. Coldwell: Din experiența mea, orice cancer se poate vindeca într-un interval cuprins între 2 și 16 săptămâni. Unele cancere se pot vindeca în câteva minute, pentru că orice doctor oncolog din lume cu o experiența de peste 20 de ani cunoaște cazuri de vindecare spontană. Există chiar și o carte scrisă de un autor pe care nu-l agreez, și care prezintă mai multe cazuri de vindecare spontană, ceea ce înseamnă că fenomenul este posibil, iar noi trebuie doar să găsim calea de a accesa acest mecanism natural. Vindecări spontane au loc și în așa-zisele locuri sfinte, de genul Lourdes, unde se fac pelerinaje în acest scop. Aceste vindecări apar nu neapărat datorită locului respectiv, ci mai degrabă a așteptărilor și convingerilor bolnavilor.
În momentul în care scapi de starea acidă (acidoză) și toxicitatea internă, atunci când corpul devine alcalin și îmbogățit în oxigen prin adoptarea unei diete crude, vegane, și a sucurilor verzi, bogate în clorofilă, în calciul bun și minerale, deci în momentul în care corpul tău ajunge la alcalinitate, cancerul este stopat. Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar cancerul va fi oprit oricum. Trebuie să aduci corpul la un pH vindecător. pH-ul sângelui sănătos este, în mod normal, ușor alcalin, cu valoarea ideală de 7,36, dar într-o fază de vindecare, el trebuie să fie și mai alcalin, adică în jur de 7,5.
Un bun prieten al meu, reputatul dr. Martin din Germania, folosește o metodă de oxigenare a sângelui, prin care este scos tot sângele din corp, care la bolnavi este negru, după care este oxigenat, devenind roz. După 12 astfel de ședințe, ai un sânge ca de nou născut, lipsa oxigenului fiind astfel ușor de remediat. Este ca un dopaj, te energizează, dar legal.
Unii medici europeni folosesc injecții intravenoase cu vitamina C, în jur de 100 ml, de trei ori pe săptămână, iar în unele cazuri chiar mai des. Din propria mea experiență, pot să vă spun că tumorile sau cancerul au dispărut chiar și în două zile. Vitamina C este un puternic vindecător și ajută și în majoritatea bolilor cardiovasculare. Din păcate, în curând, vitamina C va fi un remediu dat numai pe rețetă și în formă sintetică, la fel ca și vitamina E. Vitamina E rezolva foarte ușor și eficient toate problemele legate de tensiune arterială, dar au decis să facă studii cu vitamina E sintetică, concluziile fiind că nu e eficientă. Bineînțeles că forma sintetică nu e eficientă, chimicalele nu vindecă, doar natura vindecă! Dacă natura creează o problemă, tot ea creează și soluția. Dacă ceva n-a existat acum 100 de ani, înseamnă că n-ai nevoie de acel lucru nici azi.
Când vrei să ajuți pe cineva și să-l informezi care este calea cea mai bună pentru a-și elimina rapid cancerul, trebuie să-i recomanzi în primul rând să treacă imediat la o dietă vegano-crudivoră. Există cărți, există bucătari care te pot învăța cum să prepari acest gen de hrană, există materiale video pe acest subiect. De asemenea, dacă bolnavul nu are vreo afecțiune a rinichilor, i-aș recomanda să bea 3-4 litri de apă pe zi, la care se adaugă o jumătate de linguriță de sare de mare. Avem nevoie de sare pentru toate funcțiile corpului. De fapt, avem nevoie de electricitate, iar această electricitatea poate fi produsă numai într-un mediu cu suficientă sare. Deci, dacă ai o carență de sare, ai și o problemă de tensiune.

Reporter: Din câte știu eu, recomandarea medicilor este să reduci consumul de sare, mai ales dacă ai tensiune.

Dr. Coldwell: De fapt, este exact invers. Problema este că medicii se referă la sarea de masă care, de cele mai multe ori, are următoarea compoziție: 1/3 sticlă, 1/3 nisip și 1/3 sare. Sticla și nisipul zgârie arterele și vasele de sânge, iar acestea încep să sângereze. În aceste cazuri, colesterolul merge acolo și începe să repare problemele, ca să nu sângerezi intern până mori. În această situație, se dă vina pe colesterol, ca principală cauză a tensiunii, pentru că îngustează vasele sanguine, când, de fapt, colesterolul încearcă să acopere diversele zgârieturi din interiorul vaselor. Prin urmare, această concluzie este absurdă, pentru că niciodată nu mori de prea mult colesterol, ci de prea puțin. Sunt mulți oameni cu colesterol 600, și care n-au nicio problemă de sănătate. Ce fac medicii din secția de arsuri? Persoanelor cu arsuri grave le dau în fiecare zi să mănânce între 20 și 25 de ouă fierte tari. Aceasta, pentru că ei știu că numai colesterolul poate reconstrui și genera celule noi, sănătoase, într-un timp foarte scurt. 
Celulele noastre conțin până la 80% colesterol. Deci de unde pot apărea noi celule sănătoase dacă nu ai suficient colesterol? Fiecare va trebui să aibă nivelul de colesterol măcar la 250. Și apoi ți se spune că LDL și HDL sunt colesterol rău și bun. Nici măcar nu este vorba de colesterol, ci de o proteină care transportă colesterolul. Vorbim deci de niște afirmații stupide. 
Dr. Gary Null și mulți alții spun că medicii și cei din profesia medicală au cea mai scăzută medie de viață, care este în jur de 56 de ani. Prin urmare, tu te duci la cineva care are cea mai scăzută medie de viață și cea mai ridicată rată a sinuciderilor (exceptându-i pe psihiatri) și a abuzului de alcool și de medicamente, ca să-l întrebi cum să faci să ai o viață sănătoasă, fericită și lungă. Cred că ar trebui să ne revizuim modul de gândire.

Traducerea: Olga Constantin (Frumoasa Verde)

Dr. Leonard Coldwell Interview: Understanding the Origins of Cancer (EN)



Pentru subtitrarea în engleză dați clic pe butonul de pe bara de jos, dreapta

Comentarii

  1. Extrem de interesant. Insa,as vrea sa vad cu ochii mei pe cineva care chiar s-a vindecat prin metodele astea. Pana atunci, sunt doar niste vorbe extrem de frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista doua moduri in care te poti convinge: sa vina omul vindecat la tine, sa se prezinte, sau sa te duci tu in America la el. Alege! Si pana te hotarasti, mai lucreaza la starea psihica. Cu pesimismul asta, daca Doamne fereste te imbolnavesti de ceva, n-ai sa te vindeci nici cu toate metodele din lume... Sau poate doar ai vrut sa-ti faci reclama la site?

      Ștergere
    2. Nu imi dau seama cum atata oameni cu bani - vezi Steve Jobs- nu s-au vindecat. Oare de ce?

      Ștergere
    3. Acum 2 ani, când a murit Steve Jobs, am cercetat intens Internetul, pentru că se făcea multă vâlvă în jurul morții lui, iar eu habar n-aveam cine e. Am citit atunci amănunte legate de lupta lui cu cancerul. Țin minte că inițial a refuzat tratamentele clasice, dar la presiunea familiei și a prietenilor a cedat și a mers la spital, unde a fost supus radiațiilor și chimioterapiei. O să caut din nou să văd unde am dat peste informația asta și-ți dau sursa.

      Ștergere
    4. SI ei as vrea sa zbor. Uite, o sa dam un anunt : toti care s-au vindecat sa vina repede sa se prezinte in fata ta. e bine asa?cine s-a vindecat de obicei se bucura si face lumina in jurul sau cat poate. nici intr-un caz n-o sa se intrebe ,oare cine are nevoie de dovezi, ca acum iau avionul si maprezint la el ca dovada. nimeni nu e dator sa dovedeasca ceva. e mai simplu sa experimentezi personal, mai ales ca nu moare nimeni daca incearca macar dieta vegana crudivora. succese nebanuites au banuite!

      Ștergere
    5. Steve Jobs avea dieta recomandată de dl. Coldwell și a murit de cancer (cel mai probabil cauzat tocmai de acea dietă). În plus, http://newsfeed.time.com/2013/01/29/steve-jobs-fruitarian-diet-lands-ashton-kutcher-in-the-hospital/

      Ștergere
    6. Să fim serioși! Cu dieta vegetariană nu numai că nu mori, dar te vindeci de toate afecțiunile pe care le aveai și trăiești 100 de ani. Eu n-am încă 100 de ani, dar mi-au dispărut toate problemele. Și sunt convins c-o să mai fac multă vreme umbră pământului. Tu fă ce vrei, dar nu mai otrăvi lumea cu părerile tale... anonime.

      Ștergere
    7. Nu am zis ca sunt pesimist, insa as vrea sa cunosc o persoana fata-n fata, care s-a vindecat astfel. E prea frumos ca sa fie adevarat, intelegi?

      Ștergere
    8. Ei bine, acum ai mai jos mărturia doamnei Iacob Liliana, pe care o poți și suna.

      Ștergere
    9. V-as recomanda o carte scrisa de fostul rector al Universitatii de medicina din Pittsburgh . Ea se numeste :
      "Anticancer" de David Servan Schreiber .
      Veti gasi multe raspunsuri la intrebarile dv.
      ( o puteti gasi si pe net )
      Cancerul poate fi vindecat ca boala cronica deci solutia acestuia nu se afla in medicina alopata , clasica buna pentru cazurile acute.
      Da ! Exista tratament dar in alte medicini . Tibetana , ayurvedica ... etc

      Ștergere
  2. Lasam pesimismul, dar sa fim lucizi si sa spunem ca si sarlatani sunt cu ghiotura !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cautat mai multe referinte despre dr. Coldwell pe internet. Apare ca fiind un medic controversat. Unele saituri ii lauda realizarile, altele il balacaresc. Dar nu asa se intampla cu toti cei care infrunta medicina alopata? Cert este ca metodele de vindecare descrise de el in interviuri exista. De exemplu, in filmul Food Matters (Mancarea conteaza) specialistii vorbesc mult de tratamentul cu vitamina C naturala, administrata in doze mari si care da rezultate certe. De asemenea, sunt documentare in care e prezentata metoda de oxigenare a sangelui bolnavului de cancer. Cred ca intr-un film despre un centru de sanatate adventist am vazut lucrul asta. De minciuna colesterolului nu mai vorbesc! Nu stiu cine e Coldwell, dar tot ce afirma el e adevarat, fiind sustinut de multi alti medici de medicina alternativa.

      Ștergere
    2. Pentru cine cunoaște engleza, îi recomand să vizioneze o prelegere a dr. Coldwell pe acest site:
      http://www.project.nsearch.com/profiles/blogs/nobody-has-to-die-from-cancer-dr-coldwell
      Se numește „Nimeni nu trebuie să moara de cancer”, iar cei care au urmărit-o au postat mai jos comentarii extrem de laudative. Practic, oamenii sunt învățați de ce anume să se ferească pentru a nu face cancer. Nu văd de ce ar trebui să-l suspectăm de șarlatanie, din moment ce doctorul Coldwell oferă gratuit toate aceste informații lumii întregi, prin intermediul Internetului, deci nu trebuie să-l plătim ca să le aflăm. Trebuie doar să-l ascultăm și să apoi să decidem cum dorim noi.

      Ștergere
    3. Ca medic , tin sa certific adevarul in legatura cu colesterolul. Cind am facut facultatea, nivelul maxim admis pentru colesterol era intre 250-280 mg%, iar valorile considerate normale azi erau prea scazute si legate de unele deficiente ale ficatului sau de carente alimentare.Toate membranele celulelor din corpul omenesc au nevoie de colesterol ca un constituent de baza a lor.Apoi, sunt substante biologic active cu rol important, ca de exemplu unii hormoni, a caror sinteza necesita colesterolul.Sarea este si ea , prin sodiul component, indispensabila pentru forma activa (potential de actiune) a celulelor excitabile cum sunt muschii si nervii.iar in ce priveste acidoza interna, da este implicata in dereglari si favorizeaza procesele catabolice, fiind apanajul virstelor inaintate; si, se pare, ca insoteste instalarea cancerelor.Ca un factor favorizant.

      Ștergere
    4. Ok, de acord cu dvs. si cu principiile metodei, in mare, mai putin cu aberatia sticlei si nisipului din sare ce ajung in vasele de sange si apoi le zgaraie...! Tb sa fii dus cu pluta ca sa emiti dar si sa crezi asa ceva...
      Si inca ceva: as dori sa aflu unde si ce medic recomanda 25 oua/zi, oricat ar fi de benefic colesterolul din ele?! Exista si alte alimente ce contin strict "colesterol bun" si se pot cumula intr-o dieta fortata; de ce sa stresezi bila si ficatul in asa hal?

      Ștergere
    5. Foarte pertinent comentariul tău. Am tradus interviul după sonor și Coldwell pronunță clar „glass” și „sand”. N-am înțeles nici eu la ce se referă, pentru că sarea rafinată, de masă, dizolvată în apă, nu pare să lase vreun reziduu pe fund. Probabil se referă la substanțele antiaglomerante adăugate pentru a nu mai fi hidroscopică. Acelea sunt, într-adevăr, foarte dăunătoare organismului, o spun mulți specialiști. Cât despre cele 25 de gălbenușuri fierte, probabil că nu se administrează într-o singură repriză, ci pe parcursul tratamentului celor arși. Oricum, nu vine cu nicio metodă proprie, inovatoare, sau care ar putea face mai mult rău. Metodele amintite de el sunt deja folosite de către alți medici de medicină alternativă. Și nici cu vreo soluție ciudată, ca de exemplu să mănânci o anumită specie de gândaci uscați și pisați, cum s-a apucat să facă o amică a mea, în disperare de cauză, la recomandarea unui naturist român.

      Ștergere
  3. Nu boala ucide ci medicamentele ! Cancerul este o afacere profitabila ! In Canada au "descoperit" ca medicamentele de cancer mamar dauneaza grav ficatului . Acestea ii fac cadou ficatului un mic cancer ! http://blogosfera.piatza.net/lupta-anti-cancer/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati auzit de oamemi care dupa diagnostic au reduzat tratamentul si au murit in scurt timp...de cancer ?

      Ștergere
  4. felicitari pentru articole! sunt bine documentate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim pentru aprecieri! Îți dorim multă sănătate și viață lungă!

      Ștergere
  5. Generatii de medici se chinuie sa descopere realitatea bolilor in sute de studii serioase si apoi vine un papagal ca acest Coldwell sa spuna ca sarea zgarie arterele, colesterolul 600 e genial si cancerul se vindeca de la sine. Si ca singur argument foloseste ca "asa este si pace". Probabil milioanele de oameni care au facut infarct cu colesterolul mare sau care nu s-au vindecat de cancer mancand frunze l-ar contrazice (steve jobs a fost diagnosticat precoce cu neoplasm pancreatic, i s-a propus tratament si l-a refuzat ca sa setrateze cu regimul acestui schizoid, apoi evident ca nu a mers si a aruncat cu milioane de dolari in laboratoare de cercetare de la Harvard dar era prea tarziu, ca multi altii a fost omorat de asa zisa medicina alternativa).
    Sigur ca unii oameni se vor simti vindecati de practic orice ii face sa se simta bine. Dar invariabil bolile reale au nevoie de tratamente reale si in lipsa lor peste 70% din bolnavi vor prezenta agravarea starii de sanatate.
    Si pentru cei care citesc astfel de informatii pe internet, nu faptul ca exista comentarii bune sau comentarii rele certifica un fapt medical ci rezultate concludente in studii analizate de experti.
    Iar in ceea ce priveste medicatia pentru cancer care da nastere la cancer nu e un secret. Dar cancerul netratat invariabil duce la deces deci riscul de a necesita un nou tratament este mai mic decat riscul de deces in lipsa lui. Vindecare spontata in cancer inseamna ca nu este cancer ci altceva (sau sarlatanie).
    In concluzie ori zeci de mii de oameni dedicati medicinei cu zeci de ani de experienta gresesc sau sute de pseudo-medici educati in rulota cu doctorate la echivalentul american al universitatii spiru haret gresesc. Deci academicieni sau magicieni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presupun ca lucrezi in sistemul medical si de acolo iti iei leafa (si probabil si spaga) altfel nu vad de ce ai depune atata efort ca sa faci apologia medicinii alopate pe un blog care promoveaza tratamentele naturale, neagresive. Spui ca bolile au nevoie de tratamente „reale”. Care adica? Medicamente de sinteza, care te mai captusesc cu vreo 2-3 boli? Radiatii si chimioterapie, care-ti distrug si celulele sanatoase si sistemul imunitar? Operatii chirurgicale care extirpa sanii, uterul si ovarele femeilor in floarea varstei? Asta e rezultatul „studiilor serioase” de care vorbesti? Si de unde ai scos statistica asta cum ca peste 70% din bolnavi isi vor agrava boala daca mananca „frunze” in loc sa inghita chimicale toxice?
      Mai domnule, (pentru ca trebuie sa fii barbat, nicio femeie n-ar minți cu atata tupeu si agresivitate) vezi-ti de treaba in continuare si nu mai intra in panica atunci cand vezi astfel de informatii pe Internet. Medicina oficiala pe care o glorifici nu e in pericol, mai gasesti inca milioane de naivi pentru care un individ cu halat alb si cu stetoscopul de gat e Dumnezeu pe pamant.

      Ștergere
    2. Felicitari ptr. reactie, Frumoasa verde! Ne-am saturat de "beneficiile" medicinei alopate!

      Ștergere
    3. Prietene tu ai fost educat de un sistem medical educational care isi face cashu din chemo si rahaturile facute in laborator. dupaia ai energia sa vii sa spui trompetele de mai sus? Asta vor cei care te-au educat asa, sa fii spalat bine de tot la cap si sa crezi in aspirina. Daca esti asa de bine educat in asta nu pot sa spun decat ca sunt suprins ca nu ai reusit sa dezvolti o atitudine intrebatoare asupra lucrurilor ce te inconjoara. Daca inveti ce ti-se da nu te face medic, trebuie sa cauti in continuare si sa tii mintea deschisa, numai asa poti invata cu adevarat. Am sa te numesc masinuta cu telecomanda de acum incolo. Eu o sa merg pe mana mintii

      Ștergere
    4. Oare se doreste vindecarea cancerului?

      Ștergere
  6. Buna seara,
    Ma numesc Iacob Liliana, am 42 de ani si actualmente lucrez in Timisoara in cadrul unei gradinite. Doresc sa scriu o mica.....mica poveste referitor la subiectul tratat mai sus. Va multumesc de pe acuma pentru rabdarea cu care veti citi ! In anul 1994 am fost operata de o tumora mediastinala ( era ca un ciorchine )care imi cuprinsese varful lobului drept de la plamani, invaluise aorta si o luase un sus pe trahee.....la momentul extirparii si cantaririi, tumora avea 923 gr. apoi dupa examenul histopatologic am fost diagnosticata cu Limfomul Hodgkin Stadiul 2B . Aveam 24 de ani.......abea ma casatorisem, iar medicii ( pentru care au TOATA CONSIDERATIA SI RESPECTUL MEU ) de la Spitalul Fundeni mi-au spus ca.........ne pare rau.....am facut tot ce am putut dar avand in vedere marimea tumorii si stadiul ........mai mult de 6 luni.......nu ai nici o sansa !......Am plecat de acolo cu 38 kg si hemoglobina 4,5 ! si inca mai traiam !!!!!....................ar fi mult de scris.......esentialul este ca M-AM VINDECAT CU TRATAMENT NATURIST 100 % Am consumat doar sucuri din legume si fructe (facute de mine la storcator 1 litru /zi ) salate, seminte, migdale, nuci neprajite, grau incoltit, apa de argila, infuzie de plante.......si lucrul cel mai important ESTE CA AM CREZUT IN ELE , AVEAM INCREDERE IN MINE, CA VOI REUSI ! Dupa 15 luni de tratament am ramas insarcinata ( teoretic nu puteam sa raman insarcinata deoarece am facut 6 sedinte de chimioterapie.....INGROZITOARE.!!!!!!!! ) Am o viata normala, un copil normal (in luna iulie fetita mea va implini 17 ani ! ) si........MULTUMESC LUI DUMNEZEU ! Oameni buni ! Totul este foarte simplu ! Iubiti-va pe voi insiva dar si pe semenii vostrii, respectati tot ce este in jurul vostru ( ma refer la fiinte......dar si la lucruri in sensul de a nu le distruge! ) ajutati cat puteti si cu ce puteti, fara a astepta ceva in schimb ! Eu inainte incercam sa fac ceea ce credeam eu ca-mi place si aici ma refer la muncile de zi cu zi, lucram doar daca imi placea acea munca !...............EEEEEEE..... acuma GANDESC SI MA STRADUIESC CA : Tot ce fac, sa fac cu placere ! .............E mult de scris.....Traiesc si pot fi contactata ( pentru cei ce vor o confirmare ....aviz Anonim si cotos ) la tel 0745506086 . Va doresc tuturor sa va dea Dumnezeu INTELEPCIUNE pentru a intelege lucrurile care vin spre noi, pentru trairile pe care viata ni le scoate in drumul nostru si pentru a intelege ca noi toti suntem creati, facuti, nascuti ( cum vreti voi ) pentru a simti , gandi si a face lucruri minunate pe acest pamant !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liliana, îți mulțumesc din toată inima că ai postat acest comentariu. Am avut și eu o experiență asemănătoare, deși nu de gravitatea celei pe care ai avut-o tu, și care m-a determinat să mă informez pe cont propriu și să-mi rezolv problema de sănătate. Acest fapt m-a făcut să cred în puterea de vindecare a corpului fără medicamente de sinteză și intervenții agresive. Alimentația vegetariană face minuni și de aceea încerc s-o promovez pe acest blog. Mă gândesc să folosesc povestea ta într-o postare separată, pentru a ajunge la cât mai mulți oameni care, după cum vezi, încă iau în zeflemea mărturiile de acest fel.

      Ștergere
    2. Liliana Iacob care a fost regimul adoptat intr-o descriere mai amanuntita, daca se poate bineanteles si nu este secret!?Ma refer la doze/zi. Adica care a fost meniul zilnic?

      Ștergere
    3. Liliana Iacob care a fost meniul pe care l-ai urmat in acea perioada?

      Ștergere
    4. Robert, doamna Liliana Iacob și-a dat numărul de telefon în comentariul de mai sus: 0745 506 086. Cel mai bine ar fi s-o contactezi direct, în felul acesta. Ulterior, puteți comunica prin e-mail.

      Ștergere
    5. SA FITI SANATOASA SI BINECUVINTATA !!! O ANONOMA CARE ESTE CONVINSA CA PENTRU ORCE BOALA D-ZEU A LASAT SI UN LEAC.

      Ștergere
  7. Ar fi frumos să fie adevarat, dar eu nu cred în tratamente miraculoase. Așa-s eu, mai pesimistă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ada, un comentariu trebuie sa contina un argument pro sau contra la un articol. Cui ii pasa ce crezi sau nu crezi tu, o persoana necunoscuta? Sau ce stare de spirit ai? Sfatul meu: nu trimite comentarii doar ca sa te afli in treaba.

      Ștergere
    2. Nu doresc sa supar pe nimeni nu prea imi place sa ma bag ca..........dar tin sa precizez doar un lucru: ,,FARA INCREDERE NU POTI SA TE VINDECI NICI CHIAR DE CEA MAI BIZARA AFECTIUNE,,Nu exista tratamente miraculoase doar ca mancarea este f. importanta dupa modul cum gandesti.Daca crezi ca esti ,,sanatos ,,asa e, daca crezi ca esti ,,bolnav,, asa e...............Si nu uita de ce iti este frica nu scapi.Frica de aceva anume creeaza acel lucru si il face sa se intample.

      Ștergere
  8. foarte interesant articol ,,,dar ia sa ne gandim putin ,,,,cine este vinovat de acest flagel ,,nu noi insine ,,noi santem vinovati nr 1 de tot ce ni se intanpla ,santem proprii dusmani ai propriei persoane,,in primul rand HRANA mancam in graba covrigi fasfuduri multe paste fainoase prajeli grasimi animale ,alcool angro la uni..nimic in acest UNIVERS nu mai este pur natural ,hrana fructe legume animale aer pamnt apa este infectat virusat de diferite otravuri persicide dopaje experente ,de poluare ce sa mai vb ,cine este vinovat de toate aceste nocivitati ,,,mai este felu nostru de a gandi invinovatirea celuilalt de tot ce ni se intanpla noua nu e nimeni vinovat daca la unul merge bine la altu rau ,singura persoana care te poate face fericit ESTI CHIAR TU inpacate cu propriati persoana apreciaza cea ce ai ,alti nu au nici jumatate din cea ce ai tu,,in VIATA primeste cea ce dai,,dai iubire primesti iubire ,,dai barfa ura invidie furie frustrare neputinta negare gandire negativa,,ai cea ce gandesti ,,inamicul nr unu este gadul nostru..nu judeca pe ceilalti critica aceste au o rezonanta mare in univers,,se rasfrang asupra celor gandec rau de alti se mai intreaba ca de ce mere rau se inbonlavesc,,nimeni nu ne poate vindeca de nici un fel de boala daca noi nu ne vindecam singuri ,,la modul de a gandi negativ ati incercat vreodata cand santeti nervosi sa spuneti imediat o rugaciune,,efectul e fff puternic,,la modul bun,,rugaciunea este arma raului din noi ,,noi trebuie sa luptam cu noi insine si sa invingem negativismul ,,toleranta iubire ,,ca medicamentele ucid,,chiar si cele care sant naturiste ,naturiste pe naiba ,de unde asa multe multimiliarde de plante,mie mia spus clar un nutritionist ca medicamentele naturale au decat 10 la suta restul e unplutura,,referitor la alimentatia vegetariana da dar cum am spus e saturata de azoturi fortata sa creasca ,totu e pe baza de chimicale PLANETA noastra draga nu mai are putere si resurse naturale,,imi cer scuze pt greseli orto

    RăspundețiȘtergere
  9. injectii cu ulei de cannabis si o dieta asemanatoare cu cele mentionate mai sus. Esti ceea ce gandesti si asta conteaza cel mai mult cand esti bolnav. Pana la urma ce este canerul? doar niste celule care au luat-o razna. Namaste dragilor, Bob

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se pot face injectii cu ilei de canabis?

      Ștergere
    2. Nu, uleiul de canepa nu se injecteaza. Ca de altfel niciun alt ulei. Dar intr-adevar, s-au facut foarte multe studii dupa ce au aparut marturii ale bolnavilor de cancer care s-au vindecat cu el. Concluziile studiilor: da, uleiul de canabis vindeca multe tipuri de cancer. Forma de administrare: pe cale orală sau se unge locul în cazul cancerelor de piele. Exista nenumarate documentare si marturii video pe internet in acest sens. Dati cautare pe Google „hemp oil cancer” si va convingeti.

      Ștergere
    3. Totul tine de autosugestie.De-ar sti omul cate poate face cu puterea mintii..Dar asta e o alta poveste.THC -ul din uleiul de cannabis indica stimuleaza si amplifica trairi si sentimente care se pare ca ajuta creierul sa dea comenzile care trebuie .E simplu.Si totusi complicat pentru ca nu poti ramane euforic intre 4 si 16 saptamani fara sa atragi atentia celor din jur.Aceasta e edevarata problema.DECI: conteaza mult mediul in care traiesti,persoanele din jurul tau si restul vine de la sine....alimentatia sanatoasa..eliminarea si excluderea tuturor viciilor.Regulile,retetele alimentare si programul si-l face fiecare cum vrea. DACA CREZI SI VREI......POTI

      Ștergere
  10. Da frate...noi ne flatulam pe noi si fugim de cancer ca de dracu da de fapt noi suntem la randu nostru cancerul planetei. Noi suntem cea mai tampita specie care a omorat alte specii asemantoare pentru ca suntem plini de antisemitism de cand ne-am dat jos din copac. interesant oricum

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa numiti medici controversati sunt de fapt singurii vindecatori. Va recomand cartea "Cancerul poate fi invins Interviuri cu doctori care vindeca intr/adevar cancerul" de Suzanne Somers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar doctorii care 'văd dincolo' de ceea ce au învățat în școală, sunt capabili de vindecări reale!

      Ștergere
  12. Cei care comenteaza negativ sau sunt sceptici sau au multa otrava in suflet pentru ca se face cunoscuta o terapie extrem de simpla si fara prea mult pret. Ce bine ar fi fost pamantul fara voi cei care aveti interese de a va distruge semenii! Eu sunt convinsa ca oamenii se pot trata de ORICE boala foarte simplu. Exista un documentar extrem de interesant cu adevarati oameni, doctori chimisti, care au fost asasinati pentru ca au vindecat oamenii. Important este sa nu mai aveti de-a face cu doctorii platiti sa va omoare in spitale, care va sugestioneaza sa va pierdeti sperantele dar si banii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,

      Va rog frumos daca puteti sa mentionati titlul documentarului, sunt interesat de aceste metode de vindecare.

      Va multumesc anticipat

      Ștergere
  13. Este un escoc, iti dai seama doar cand vezi ce pretinde : " dr. Coldwell a vindecat cca 35.000 de pacienți bolnavi de cancer, statisticile dovedind o rată de succes de 92,3%. ". Chiar asa ??? Dar ce , asta e superman ? :)) Să presupunem că fiecare pacient a necesitat o medie de 10 vizite înainte de a putea fi declarat complet vindecat, și că fiecare vizită a necesitat o oră din timpul marelui om. 35000 de pacienti x 10 vizite = 350000 ore. Presupunând că a lucrat ,eroic, 60 de ore pe saptamana x 50 săptămâni pe an, el ar putea ocupa 3000 de vizite, și vindeca de 300 de pacienti pe an. La această rată, l-ar lua mai mult de 100 de ani pentru a vindeca 35.000 de pacienti de cancer. În aceeași perioadă, el a si scris carti, de asemenea, numeroase lucrări academice, oferind numeroase prelegeri etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radu Petre, argumentatia ta ar fi excelenta daca n-ai porni de la premise complet false. Medicii naturisti nu „consulta” pacientii de cel putin 10 ori in sedinte de cate o ora. Pacientul vine o singura data, cu analizele si diagnosticul, iar medicul ii alcatuieste un protocol de vindecare, pe care acesta va trebui sa-l respecte la litera. Protocolul consta intr-un regim alimentar exclusiv vegetarian plus cateva plante specifice, vindecatoare pentru organul afectat, care ii aduc corpul la starea alcalina. Din momentul acela, cancerul respectiv este stopat, celulele canceroase neavand cu ce sa se mai hraneasca. Asadar, un astfel de medic ar putea primi si 10 pacienti pe zi, iar discutia prealabila ar dura mai putin de o ora. Exista si in Romania medici de medicina alternativa care te invata in ce fel sa-ti schimbi modul de viata si de hranire si care practic te trimit acasa sa te vindeci singur. As putea sa-ti si numesc cativa. Necazul e ca cei mai multi oameni nu vor sa schimbe nimic in stilul lor de viata. Ei vor un medicament minune, in timp ce ei sa-si continue viata ca mai inainte, cu aceleasi obiceiuri care de fapt i-au imbolnavit.

      Ștergere
    2. Un pacient bolnav de cancer nu poate manca cruditati,punct.

      Ștergere
    3. Olga Constantin4 apr. 2017, 19:09:00

      Anonim, ce înseamnă „nu poate”?

      Ștergere
  14. Indraznesc sa intervin,eu am avut un diagnostic asemanator si m-am vindecat cu reteta dr-ului Rudolf Breuss,bazata tot pe alcalinizarea organismului,tot crud,maruntit,strecurAT SI....BAUT,doar baut pentru a nu avea hrana solida. Anumite celule(ASCUS)se hranesc cu mancare solida si de aceea atrebuit sa strecor tot. Mai aveam de luat 9 ceaiuri dupa o anumita reteta si un anumit mod de preparare. Important este ca dupa 21 de zile au mi-am refacut analizele si erau OK. Am de gand sa mai fac o cura de 21 de ziel.Pentru bolnavii mai avansati decat mine se recomanda un tratament de 42 de zile.
    Alcalinizati-va!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine crede cu adevarat se poate vindeca.

    RăspundețiȘtergere
  16. am doua fetite gemene
    pana la gradinita a fost OK
    in primul an au mers primele doua saptamani apoi 3 saptamani acasa bolnave
    apoi de la 1 ianuarie 8 zile pana la sfarsitul anului
    5 pneumonii in 5 luni
    groaznic
    apoi internate in spital cu perfuzii, branule, apoi dintr-un spital in altul pana la bucuresti la Grigore Alexandrescu

    si apoi gasim un homeopat si decidem sa mergem acolo in disperare de cauza
    inarmati cu putina speranta si multa neincredere(aviz celor care judeca dupa articole pe net)
    am mers la dr.Cadar Sorin - clinica Anima Bucuresti
    de 3 ani nu mai dam antibiotice copiilor si sunt foarte bine
    toate racelile si bronsite si faringite si viroze si orice boala au mai avut au trecut cu niste bilute luate sub limba (6 ron cutiuta cu 90 buc)
    iar cand am povestit doctorului pediatru a zis ca nu e posibil
    asa ca acum noi credem ca orice este posibil
    si apropo
    dupa aceste experiente am inceput sa practicam Reiki cu sotia, lucru care ne-a adus multa bucurie si optimism si vindecare in suflet
    va recomand cu placere
    noi complican mult prea mult lucrurile cand ele sunt simple si la indemana noastra
    va pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru cei de se intreaba de ce oameni ca Steve Jobs cu atatia bani si informatii nu s-au vindecat de cancer, daca vindecarea e asa de simpla si la indemana oricui, le raspund eu. Acest articol, desi da informatii corecte, uita un element esential - vindecarea sufletului. Numai dupa inlaturarea adevaratelor cauze ale cancerului - problemele sufletesti, credintele otravitoare, energiile de joasa vibratie - corpul poate cu adevarat sa accepte vindecarea prin terapii naturiste. De aceea Steve Jobs si multii altii nu s-au vindecat. Aceasta vindecare e cea mai grea pentru ca este deosebit de profunda si implica un mare curaj de a privi in fata adevarul asa cum este si a-l integra in fiinta ta, a-l recunoaste ca fiind al tau cu tot ceea ce implica aceasta. Daca acest pas este dat, te poti vindeca de la sine, dar e logic ca dieta sanatoasa si remediile naturiste sa grabeasca procesul.

    RăspundețiȘtergere
  18. acelasi lucru vreau sa te sustin anonym 29oct15si 45 dk vrei sa vindeci o boala sau sa ia sanse cit mai mari si mai repede trb in afara de gindirea pozitiva sa iti impaci sufletul adica sai ierti pe toti cei ce tiau gresit sa le ceri iertare celor care iai facut sa sufere si sa te ierti pe tine insuti si sai ceri unversului sa te vindece si universal va lucre pt tine

    RăspundețiȘtergere
  19. Dr. Coldwell are dreptate.Vad majoritatea mesajelor pline de neincredere.Teoria lui nu poate fi inteleasa pana nu cunoasteti bine ce este pH-ul si legatura dintre el si energia vitala care ne tine in viata sanatosi.Mai studiati!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua . Imi puteti spune , va rog numele editurii care a publicat cartile doctorului Coldwell ? Sau cum se pot comanda ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciuna dintre cărțile dr. Coldwell nu a fost tradusă în română. Cele în limba engleză pot fi achiziționate de pe Amazon: http://www.amazon.com/Only-Answer-Cancer-Leonard-Coldwell/dp/0982442874/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1395167152&sr=1-1

      Ștergere
    2. Buna ziua, am observat desele referiri la Steve Jobs si as dori sa fac o precizare: Steve Jobs, tocmai datorita tratamentului naturist pe care l-a urmat, a dus boala 'pe picioare' 8 ani, in conditiile in care cei diagnosticati cu cancer pancreatic au o medie de supravietuire de 6-9 luni

      Ștergere
  21. In 1982 mi s-a spus ca speranta mea de viata este de 3 ani.De atunci sunt vegetarian, iar boala a mai avansat doar pentru ca am revenit uneori(cu anii) la unele obiceiuri alimentare(si nu numai alimentare) mai vechi.Nu am crezut intr-o vindecare miraculoasa si nici in dieta naturista dar medicii nu aveau nici o solutie pentru mine.Am fost obligat sa invat sa supravietuiesc, mai ales dupa ce persoana care ma indruma a plecat dintre noi.Recent am fost la o sedinta de grup in scop terapeutic in Slovenia si am vazut si minuni(dureri pe care le aveam de ani de zile mi-au disparut in cateva ore si nu au mai revenit decat sporadic).
    Eu am avut noroc pentru ca doctorii mi-au spus ca nu ma pot ajuta si asa a trebuit sa caut solutii.
    Au fost multi binevoitori care mi-au spus cat de mult gresesc cu dieta asta chiar si in conditiile in care nu aveam alta solutie.Spuneau ca doar sa nu ma chinui inutil.La fel de binevoitori(citeste ignoranti) sunt si cei care posteaza aici impotriva hranei naturale.
    Cunosc mai multi oameni care se mentin datorita schimbarii modului de alimentatie si gandire.

    RăspundețiȘtergere
  22. Vă invit să citiți o carte născută din experiența luptei cu cancerul în România: ”Mama e iubire, de ce-mi vorbiți de cancer?” Detalii pe http://www.iubirenucancer.ro
    Conține un capitol dedicat tipurilor de abordare în căutarea vindecării. Sanatate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua
    In urma cu doi ani am fost diagnosticata cu cancer la san si nu am vrut sa ma operez.Am aflat de dr.Cupceancu Bogdan care mi-a recomandat un program in care au fost incluse si Vitamina C cu Eliberare Controlata - NATURALA cu bioflavonoide,si Vitamina E NATURALA ,unica in lume cu toate cele 8 componente care fac parte din aceasta familie respectiv Tocoferolii si Tocotrienolii.Dupa doua luni de zile rezultatul a fost uimitor si pentru mine si pentru d-l doctor,astazi sunt foarte bine,am ajutat si ajut in continuare persoanele care doresc sa previna un cancer sau sa il combata daca deja este prezent.Diferenta produselor o reprezinta BIOCOMBATIBLITATEA,au la baza studii,cercetari facute de oameni de stiinta din toate domeniile.Pentru cei interesati ma pot contacta la nr.0722 260 445 sau floryarts@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu vă riscați mântuirea pentru o vindecare falsă și părută, de fapt un confort ‎amăgitor, ci căutați pocăința, spovedania, rugăciunea, răbdarea, mântuirea, iar ‎dacă doriți să vă alinați suferințele mergeți la medicina științifică, experimentală, ‎care cu multă trudă se străduiește să descopere și să folosească ceea ce a pus ‎medical Dumnezeu în fire. ‎
    Conflictul apare datorită faptului că homeopatia, … ‎este la intersecție și nu știe încotro să o apuce. În cazul ei se află între știință ‎‎(limbaj) și religie (conținut).
    Nu toți medicii sunt teologi și nu toți teologii sunt ‎medici ca să înțeleagă cele prezentate de homeopatie ca știință, dar de fapt, în realitate ‎ritual panteist.‎
    Medicii văd efectele ei secundare, dar le ascund fiindcă nu știu că sunt ‎manifestări demonice.‎ Teologii aud explicațiile științifice, dar nu se amestecă zicând că este medicină, ‎fiindcă nu își dau seama, din necunoaștere, că încalcă legile termodinamicii și, ‎deci, manifestările ei sunt de sub fire.‎

    Cu alte cuvinte alergați la medicina suprafirească a asemănării, adică la Sfânta ‎Biserică Ortodoxă, la medicina firească, adică cea din natură, a chipului, cu ‎logica ei minunată, purtătoare de rațiuni ce-L laudă pe Domnul și fugiți ca de ‎moarte de medicina subfirească, demonică, a grozăviei neasemănate:‎
    - homeopatie, naturopatie, acupunctură, osteopatia ca și chiropractică,
    - masaj bioenergetic, ‎shiatsu, presopunctură,
    - medicina ‎holistică, radiestezie, cromoterapie, cristaloterapie, ‎reflexoterapie, reflexologie,
    - medicina ‎ayurvedică, dialogism transcendental, ‎meditația transcendentală, numărul de aur,
    - puterea gândului, ‎gândirea pozitivă,, urinoterapia, fecaloterapia, ‎helioterapia,
    - ‎aromoterapie, botanoterapie, bioenergie, ‎magie albă, magnetoterapie, ‎magnetism, scientologie, auditare, electropsihometru ‎‎(E-metru),
    - dianetică, engramele minții, ‎orgonomie, spiritism, medium,
    - credința în ‎puteri energetice, cosmice, vrăjitorie cu calculatorul ‎‎(biorezonanță)

    și orice altă ‎medicină cu orice altă denumire care nu se folosește de puterile ‎vindecătoare pe ‎care le-a pus Dumnezeu ori în Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe ori în ‎legile ‎naturale fizice sau chimice (cum sunt bunele metode medicale clasice: ‎medicamentele, plantele, ‎fizio- și kinetoterapia).‎

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea sa explicati mai pe inteles, de ce considerati reflexologia demonica? Ce stiti, de fapt despre reflexologie? Ce presupune ea? Si de ce considerati medicamentele ca ''puetrile vindecatoare pe ‎care le-a pus Dumnezeu ori în Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe ori în ‎legile ‎naturale fizice sau chimice''. De ce reflexologia nu ar putea fi pusa in aceste ''legi fizice''?

      Ștergere
  25. Buna ziua sunt fiul unei mame de 45 de ani cu cancer la san ,ovar , carcinomatoza peritoneala,ficat umflat ,burta umflata , picioare umflate si probabil cancer si la ficat si stomac :( nu stiu in ce faza este mama dar ma gandesc ca este unul teribil ,asteptam rezultate de la spital pe data de 6 noiembrie, cand am fost la medici sa ii faca biopsie akolo ne au spus posibil cancer ovar si mamar, ce as putea sa fac? Ce sa incerc ? Dieta raw ? Uleiul de cannabis indica ? Astept mesaje va rog

    RăspundețiȘtergere
  26. As dori raspunsuri cat mai repede va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Gbriel Boboc eu ma-m vindecat de cancer ovarian stadiul trei cu metastaze multiple acum trei luni ; pinra pe pagina mea de fb; la privat Georgeta Samso sa-ti dau reteta ; ti-o scriam si aici dar nu sint sigura daca acest comentariu se posteaza pe acest sait ; am mai scris si nu imi vad comentariu , nustiu de ce; am vrut saintru pe pagina ta de fb; dar nu te gasesc

      Ștergere
  27. Nu va gasesc , intrati pe mine pe facebook pe privat si lasatimi mesaj , boboc gabriel cristian este numele de facebook! Sarut mana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. va rog din suflet: cum pot sa obtin si eu reteta? mama dvs. a incercat deja ?

      Ștergere
    2. Buna ziua ,cu reteta asta ma-m vindecat decancer ovarian in stadiu trei cu multiple metastaze, ficat ,stomac, pancrias, ovare, uter, apenticita; toate aceste organe erau afectate de acea tumora maligna de 7 kg; ce imi crescuse pe ovarul sting si se extinsese in tot abdomenul; dar nu o sa va mai spun si prin ce chinuri am trecut si o sa trec ditect a va scrie reteta; spala bine o jum; de kg; de ghimbir, curata-l precum cartoful mic si dal pe razatoarza mica ,apoi punel in borcan de sticla si adauga peste el o jum; de kg; de miere naturala; pastreaza continutul la frigider pina sa terminare apoi prepara altul si tot asa se consuma o luna de zile; se consuma imediat dupa preparare cite 4 ,5 linguri pe zi; dupa ce ati amestecat mierea cu ghimbirul, nu mai aveti voie sa folositi metalul isi pierde din proprietati, folositi o lingura de lemn sau una de plastic; foarte bun pentru sanatate si nu numai cancerul vindeca, vindeca si o groaza de boli; ; eu pot sa spun doar atit; ca ma-m nascut a doua oara, si nu am facut o zi de chimioterapie, sau sa iau ceva medicamente, nimic altceva decit acest remediu , astazi sint mai sanatoasa ca niciodata; sa intimplat acum 9 luni gratie celor ce distribuie aceste like cu aceste remedii naturiste, datorita lor sint astazi in viata si le multumesc din tot sufletul; multa sanatate celor ce treceti prin momente grele asemanatoare mie, si incercati si acest remediu ,da rezultate suta la suta ; primele amiliorari incep sa se vada dupa 4 , 5 zile de la consumarea acestui remediu;

      Ștergere
  28. Buna ziua ma bucur pt dvs si va doresc multa sanatate dar va intreb reteta e buna si in cazul unui cancer la san?inteleg ca dvs nu ari fc chimio.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna ziua. Cine doreste tratament naturist gratuit impotriva oricarui tip de cancer este rugat sa acceseze pagina cancerulsevindeca.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Iata experienta mea in aplicarea terapiilor alternative, poate e de folos si altora.
    http://jurnaldecobai.blogspot.ro/
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  31. Luminita Sosoi2 feb. 2017, 23:22:00

    Dragii mei am citit comentariile voastre si as dori o reteta pt carcinom nazofaringian, ,,,pt un copil ,,,are o singura sedinta de chimio ,,va rog ,,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Sosoi, chimioterapia este un procedeu toxic, care nu numai că nu vindecă cancerul, dar și grăbește sfârșitul pacientului. Contactați-l pe medicul Călin Mărginean. Acesta vă va trimite un protocol de vindecare, pe bază de alimente și suplimente naturale.
      http://drcalinmarginean.blogspot.ro/
      Aceasta este adresa lui de e-mail:
      dr.calinmarginean@gmail.com
      Citiți și articolul său despre vindecarea cancerului și vizionați prelegerea sa de la sfârșitul articolului. Aveți șansa să salvați acest copil.

      Ștergere
  32. Si eu am citit mult despre uleiul de canabis indica si cred ca poate vindeca cancerul!

    RăspundețiȘtergere
  33. dupa cateva sfaturi si "multa neincredere" eu am incercat un produs 100% natural Graviola juice puree pe care o gasiti pe www.previncancer.ro , si chiar se merita.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sunt într-adevăr foarte fericit pentru viața mea; Numele meu este Vargas cynthia maye, nu m-am gândit niciodată că voi trăi pe pământ înainte de expirarea anului. Am suferit de o boală mortală (HIV) în ultimii 5 ani; Am cheltuit mulți bani de la un loc la altul, de la biserici la biserici, spitalele au fost reședința mea zilnică. Verificările constante au fost hobby-ul meu nu până în ultima lună, am căutat prin internet, am văzut o mărturie despre cum DR. Ben a ajutat pe cineva să-și vindece boala cu HIV, i-am copiat rapid e-mail-ul, care este (drbenharbalhome@gmail.com). Am vorbit cu el, mi-a cerut să fac anumite lucruri pe care le-am făcut, mi-a spus că va oferi Pe care mi-a făcut-o, pe care mi-a făcut-o, apoi mi-a cerut să fac examen medical după câteva zile după ce am folosit leacul pe bază de plante, am fost eliberat de boala mortală, doar mi-a cerut să post mărturia prin toată lumea, Face-o acum, vă rog, frați și surori, este mare, îi datorez în viața mea. Dacă aveți probleme similare, trimiteți-i un e-mail (drbenharbalhome@gmail.com) sau pur și simplu ce-l spune: + 22893464014. De asemenea, poate vindeca bolile cum ar fi cancerul, diabetul, herpesul. Etc. Puteți să mă contactați la adresa de e-mail: vargascynthiamaye1995@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Toate mulțumirile și laudele sunt pentru Rick Simpson pentru vindecarea fiului meu de 4 ani
    Bryan de bolile canceroase ale creierului meu, fiul meu de 4 ani a fost
    Vindecat cu succes de cancerul creierului lui Rick Simpson Cannabis oil work
    Cum ar fi magia, de către Rick Simpson, ulei de canabis pe care îl cumpăr
    Un e-mail phoenixtearsoil5@gmail.com

    Fiul meu a suferit de cancer de creier pentru trecut de la naștere
    Tocmai a fost vindecat cu succes cu Ulei de Cannabis Rick Simpson
    Capacitatea mare a conținutului de THC în medicație. Fiul meu a fost diagnosticat
    Cu cancer de creier de la nastere si el a facut mai multe Chemo,
    Radiații și terapia naturală care i-au distrus sistemul corpului.

    Era aproape la punctul de deces cu 7 luni în urmă. Fiul meu Bryan a avut
    Acum a fost vindecat de cancerul creierului lui cu ajutorul uleiului de canabis Rick Simpson
    Fapt a fost confirmat de mai mulți medici. El este atât de sănătos și plin de viață
    acum.

    Mulțumită lui Rick Simpson, ulei de canabis pe care l-am folosit în vindecarea iubitului meu
    fiule. Încă o dată aveți toate dreptul și șansa de a opri cancerul astăzi
    Și aici este e-mailul de la care am primit uleiul de medicamente

    E-mail:
    phoenixtearsoil5@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *