Dosarele X ale sovieticilor furate de la generalul Ilie Ceaușescu + documentar (RO)

-->

DOSARELE X ALE SOVIETICILOR,
FURATE DE LA GENERALUL ILIE CEAUȘESCU

Ministerul sovietic al Apărării a lucrat la un proiect secret, pentru a crea o ființă cu puteri paranormale, cu ajutorul unor extratereștri. Chiar șeful acestui proiect de neimaginat rupe tăcerea și dezvăluie cum au fost contactați extratereștrii și care este părerea acestora despre oameni.

Alexei Savin, general locotenent în rezervă, a fost cel „ales” să aducă această istorie la lumină. Savin a lucrat în Ministerul Apărării al URSS, fiind absolvent al Academiei de Științe Naturale. El a declarat unor ziariști de la Pravda că în 1983, activitățile paranormale intraseră în linie dreaptă în armata sovietică și în KGB, deoarece ministrul apărării de atunci a permis antrenarea unor soldați pentru misiuni paranormale, cum ar fi identificarea unor obiective militare prin metode extrasenzoriale, prezicerea unor accidente, vindecarea rapidă a soldaților răniți etc.

În decembrie 1989 (când Gorbaciov se ostenea să înlocuiască regimurile comuniste totalitariste cu unele cu față umană), a luat ființă Unitatea specială 10003, din ordinul șefului Statului Major, general Mikhail Moiseev (foto) având numai 10 ofițeri paranormali, cei mai buni dintre cei antrenați. Aceștia au reușit să contacteze o civilizație extraterestră, după mai multe apariții OZN în zona de antrenament Vladimirovka.

Vasili Ieremenko, general maior și profesor emerit al Academiei de Securitate, Apărare și Aplicarea Legii, a fost primul care s-a adresat presei pe această temă. Pe vremea comunistă, era ofițer KGB și superviza tehnologia aeronautică: „Am învățat cum să chemăm OZN-uri în Vladimirovka. Era de ajuns să facem mișcări masive de trupe și să transportăm echipamente. În astfel de cazuri, apăreau 100%.  După 6 luni de testări, s-au tras trei concluzii: că știința modernă nu poate identifica acest fenomen, că s-ar putea să fi fost echipament sofisticat de recunoaștere aparținând SUA sau Japoniei, sau că ar putea fi un impact al unei civilizații extraterestre”, a declarat Ieremenko.

Generalul Alexei Savin (foto) completează mărturia lui Vasili Ieremenko: Ademenirea OZN-urilor a făcut parte din experimentul unității speciale 10003. Primele experimente au avut ca obiectiv descoperirea unor metode de a îmbunătăți activitatea creierului. Consiliul științific legat de acest program a fost condus de academician Natalia Bektereva, directorul Institutului de cercetare a creierului uman. „În cadrul cercetărilor, am ajuns la concluzia că omul este un sistem energo-informațional, care captează informații din afara cognoscibilului”, spune generalul Savin. Pentru a identifica aceste „surse externe”, s-au creat trei grupuri: unul de cercetători, al doilea de militari și al treilea de... femei! Acest al treilea grup a dezvoltat capacități extrasenzoriale deosebite. Șefii au cerut contactarea unor civilizații extraterestre: „Și am reușit. Am dezvoltat o metodă prin care să aducem creierul pe o anumită frecvență, pe aceeași lungime de undă cu o civilizație extraterestră”, a explicat Savin. Rezultatul a fost impresionant. Șase participanți la experiment au primit aprobare de la extratereștrii contactați să aibă „o întâlnire de gradul III”. Doi au fost primiți pe navele lor. Extratereștrii le-au permis gradual acest contact, dar, odată stabilită relația de încredere, au existat discuții despre forma lor de guvernământ, educație etc. Nu s-a putut obține nicio informație de natură militară, însă au acceptat să dea câteva scheme ale unor echipamente de diagnosticare și tratament! „Civilizația umană nu este de interes pentru ei. Suntem parte din Univers și trebuie să ne supravegheze, pentru a nu ne autodistruge sau a nu distruge și alte civilizații apropiate. Altfel, suntem ca niște copii mici pentru ei”, spune Savin.
În 1993, aceste cercetări au fost stopate și unitatea a fost destructurată. Programul a fost suspendat până recent, susține generalul Savin. „Acum 4 ani, am repetat experimentul și am avut succes. Continuăm această muncă. Oameni talentați sunt încă prezenți în industria Apărării”, declară el. 

Evident, nu putem să nu ne gândim la unitatea specială de antrenament paranormal, înființată experimental de generalul Ilie Ceaușescu (foto) în Munții Buzăului și care, datorită rezultatelor deosebite, urma să fie înființată oficial în 1989, odată cu cea sovietică. A noastră n-a mai avut șanse, dat fiind evenimentele de atunci. Din toată povestea generalului Savin, noi am reținut relatarea despre schemele date de extratereștri pentru echipamente de diagnosticare și tratament. Le știm, pentru că de câțiva ani, ele există în România, învăluite în misterul cuvenit. Sunt aparate foarte bune, bazate pe principiul rezonanței. Ceea ce ne duce automat cu gândul la istoria extrem de pământească a uluitorului aparat inventat de românul Carol Przybilla prin anii ’70 și brevetat în 1991, cu mare greutate, după care acesta a dispărut, apărând la ruși. Nu c-ar fi ceva „extraterestru” în asta...

Cabinetul 1 înființase o unitate pentru studierea fenomenelor paranormale și antrenarea „soldaților paranormali” în Munții Buzăului, subordonată generalului Ilie Ceaușescu. Cercetătorul Vasile Rudan, specialist în percepție extrasenzorială, a lucrat pentru această unitate. Conducea experimente extrasenzoriale cu copii superdotați, iar rapoartele, fotografiile, negativele, precum și filmele erau predate unității respective. Nu avea voie să oprească nimic. La începutul anilor ‘80, Vasile Rudan s-a aflat într-o situație jenantă. Tocmai terminase un experiment, pregătise raportul și filmele, cum făcea de obicei, urmând să le predea. Dar, surpriză! Și-a găsit camera unde se cazase în Bozioru (cătun Nucu) devastată, și toate materialele dispărute, în mapă fiind pusă maculatură. Cine i le furase? Cei din unitate observaseră niște personaje curioase, cu jeep-uri Aro și stații de comunicație, dotări specifice Securității, care monitorizau activitățile din Bozioru. Cine erau acești men in black, de-și permiteau să supravegheze o unitate ultrasecretă a Armatei, care raporta direct lui Ceaușescu?

Generalul Nicolae Pleșiță auzise de preocupările paranormale ale Armatei și știa că Elena Ceaușescu era interesată: „Elena Ceaușescu se ocupa cu chestii din astea în cadrul Consiliului Național pentru Știință și Tehnică, a cărui președintă era, dezvăluie el. Iar prim-vicepreședinte era Ion Ursu. În CNST exista un departament care avea în plan cercetarea unor astfel de fenomene și experimentarea lor. Dar nu numai atât. Am aflat de la un colonel în rezervă care a lucrat în DSS că, într-adevăr, în cadrul CNST existau oameni care aveau în program monitorizarea cercetărilor din sfera paranormalului, iar rapoartele lor, fiind sub „cod zero”, ajungeau la Elena Ceaușescu. Ea le distribuia apoi la trei subordonați. Doi dintre aceștia lucrau în cadrul DSS. La unul ajungeau zonele cu zăcăminte strategice (uraniu, petrol, descoperite prin percepție extrasenzorială), iar la celălalt, anumite invenții, de care se ocupa apoi Institutul de Tehnologie Avansată. Al treilea se ocupa de cele de interes personal al tovarășei”. Cu alte cuvinte, paranormalii lui Ceaușescu munceau, iar Cabinetul 2 îi spiona și le fura rapoartele.

Cine a auzit de Carol Przybilla? Mai nimeni. El a fost „omul de aur” al noii ordini socialiste. Absolvent a două facultăți în Germania, era trimis la toate șantierele muncitorești unde se întâmplau accidente grave de muncă, pentru că în avântul socialist se înlăturaseră majoritatea inginerilor „burghezi” și până la școlirea altora era cale lungă. Minte inventivă, a brevetat o mulțime de dispozitive pentru curent alternativ și continuu. Cele mai profitabile invenții au fost: turbina cu combustie internă (1958, vândută de statul român firmei General Motors), termocompresor frigorific cu circuit închis (1959), motor eliptic fără bielă (vândut Japoniei și folosit în celebrele motociclete japoneze), arma defensivă antitanc (anii ’90). La început, i se acorda câte un premiu de stat, plus suma de bani aferentă. Pe urmă, Elena Ceaușescu i-a băgat un om în coaste, care îi cerșea pur și simplu câte o invenție. Colonelul Badea a obținut de la Carol Przybilla nu mai puțin de 147 de invenții. În 1980, el i-a cerut să-și cedeze cea mai importantă invenție a sa, „Aparat pentru tratamente biologice”,  bazat pe principiul rezonanței și având rezultate uimitoare. A refuzat, și astfel nu l-a mai putut breveta. Surprinzător (sau nu), în 1990, când Carol Przybilla a depus cererea de brevetare la OSIM, a fost preluat imediat de SRI, iar Institutul pentru tehnologii avansate i-a construit o frumusețe de aparat... de care s-a avut grijă să nu fie omologat nici tehnic, nici medical. Carol Przybilla a regretat până la moarte că nu l-a cedat Elenei Ceaușescu, fiind convins că aceasta, în marele ei orgoliu, ar fi umplut lumea cu invenția ei, iar oamenii bolnavi ar fi putut beneficia de acest tratament miraculos. Și probabil n-ar mai fi apărut la ruși, dat de... „extratereștri”.
Sursa:

Proiectul Camelot - O conversație cu Bob Dean (RO)

-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *