Dr. Kristine Nolfi - Tratarea cancerului prin hrană vie - eBook



TRATAREA CANCERULUI PRIN HRANĂ VIE

Dr. Kristine Nolfi

Adevărații vindecători sunt forțele naturale din noi. Hipocrate

Kristine Nolfi s-a născut pe 14 aprilie 1881 în Egtved, Danemarca. A studiat medicina la Universitatea din Copenhaga, iar din 1907, după absolvire, a lucrat timp de 12 ani la mai multe spitale din țară. Între anii 1919 și 1945 a deținut un cabinet particular în capitală, unde a profesat ca medic pediatru. În 1945, doamna Nolfi și soțul său au cumpărat o proprietate la sud de Elsinore, unde au înființat Sanatoriul Humlegaarden, pe care dr. Nolfi l-a condus până în 1957.

În mai 1940, Kristine Nolfi și-a descoperit la sânul drept un nodul. Nu și-a făcut prea multe griji, gândindu-se că acesta se va resorbi de la sine. Dar după cinci săptămâni, a constatat cu groază că nodulul ajunsese de mărimea unui ou de găină. În acel moment, a știut sigur că are cancer. Deoarece ca medic practician știa ce efecte au tratamentele convenționale asupra pacienților bolnavi de cancer, le-a exclus din start ca opțiune și a decis că nici operația și nici radioterapia nu intră în discuție. S-a retras pe o insuliță și a început să consume exclusiv hrană nepreparată termic. După două luni, a înregistrat o îmbunătățire a stării de sănătate și o micșorare a tumorii. După un an, incluzând în alimentație și hrană vegetală preparată termic (la sfatul unui prieten medic) cancerul i-a revenit. Atunci, Kristine a trecut din nou pe regimul exclusiv de hrană vie și în numai o săptămână nodulul s-a retras, iar durerile și oboseala i-au trecut.

În urma acestei experiențe, Kristine Nolfi a început să scrie articole, pentru a informa atât corpul medical, cât și publicul, însă Danish Medical Journal (Revista medicală daneză) a refuzat să i le publice. La fel, și oferta de a-și prezenta cazul personal în fața unei adunări medicale i-a fost respinsă. Dar doamna Nolfi nu s-a descurajat. Hotărâtă să-și facă cunoscută experiența încununată de succes și să ajute în acest fel cât mai mulți oameni în suferință, a deschis în 1945 un sanatoriu cu 80 de paturi, în care tratamentul principal era hrana netratată termic și viața în mijlocul naturii. Astfel, timp de 12 ani, ea a avut posibilitatea să studieze și să consemneze efectele regimului cu hrană vie asupra cancerului și multor alte boli.


În acest timp, clinica ei a devenit renumită nu numai în țară, ci și în străinătate, stârnind invidia multor colegi de breaslă, care au început s-o defăimeze, numind-o chiar medic șarlatan. Unii afirmau că, de fapt, nici nu avusese cancer, în timp ce alții spuneau că se operase în secret și că de aceea se vindecase. În 1946 i s-a retras dreptul de practică pe o perioadă de un an și i s-au intentat mai multe procese, dintre care însă, doamna Nolfi n-a pierdut niciunul.

În 1955, dr. Kristine Nolfi consemna în cartea The Miracle of Living Food (Miracolul hranei vii) succesele obținute în perioada cât a condus sanatoriul Humlegaarden: „Nu regret studiile de medicină pe care le-am făcut, dar sunt fericită că am intrat în domeniul tratamentelor naturale. Datorită acestor persecuții constante, venite din partea foștilor mei colegi, reputația mea a crescut enorm în toate țările scandinave. Acest fel de publicitate a valorat mult mai mult decât cea plătită. Foștii mei colegi de breaslă au acționat ca niște veritabili agenți de presă, iar eu am beneficiat astfel de publicitate gratuită în toate ziarele scandinave. Eu o să mor, dar fiți siguri că hrana vie va trăi, se va răspândi în toată lumea și va contribui la salvarea omenirii de toate bolile, atât cele ale trupului, cât și cele ale minții”.

În cartea „Apărarea mea”, publicată în 1946, dr. Nolfi ia poziție împotriva acuzațiilor nedrepte, iar din 1949 se retrage definitiv din activitatea medicală. Dar toate procesele intentate, răutățile și minciunile despre ea o afectează psihic și-i șubrezesc starea de sănătate. Kiristine Nolfi moare în 1957, la vârsta de 76 de ani.

Vă oferim mai jos cartea doctoriței Kristine Nolfi, „Tratarea cancerului prin hrană vie” (Raw Food Treatment of Cancer), pe care vă propunem ca măcar în scop informativ s-o citiți... pentru că un om informat este un om protejat.

Comentarii

  1. Acum cinci ani, aproape sase chiar, satul de umblat prin spitale, mi-am luat sanatatea in propriile maini si metoda aplicata a fost prin hrana vie, dupa cartea lui Ernst Gunter. Dupa sase luni de hrana vie eram in perfecta stare de sanatate cu analize de copil mic. Dupa aceste sase luni am adoptat un regim mai relaxat, cu mâncare gatita,vegetarian, pastrand totusi cam 50% cruditati. Am ajutat si pe altii dar am constatat ca nimeni care nu are mintea necesara nu va adopta acest regim, oricat de bolnav ar fi si mai ales nimeni din cei ce nu scapa de frica indusa de abordarea medicinii alopate pentru ca pur si simplu nu-ti vine sa crezi cat de simplu si repede se intra in starea de sanatate. A! Si apropo, in momentul cand cineva se hotaraste sa adopte acest regim trebuie sa renunte in secunda unu sa ia orice fel de pastile pentru ca starea de bine se instaleaza de a doua zi!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *