Crema de față – un must-have al rutinei de beauty



Crema de față – un must-have al rutinei de beauty
 
Fața are nevoie de o îngrijire specială, fiind una dintre cele mai sensibile zone la agenții externi. Din acest motiv, trebuie să alegem cu grijă produsele pe care le folosim în rutina zilnică de îngrijire a feței – fie că vorbim despre crema de față sau despre demachiant, ar trebui să acordăm atenție procesului de selecție în aceeași măsură.
Având în vedere că hidratarea pielii are un rol esențial în ceea ce privește sănătatea țesutului cutanat, crema de față tinde să fie unul dintre produsele care nu pot lipsi din trusa de beauty a oricărei femei. În condițiile în care piața de cosmetice este destul de extinsă, mai ales în zona online, alegerea unui astfel de produs poate deveni o adevărată provocare. 

Cea mai bună cremă de față românească 

Gerocossen este unul dintre magazinele online la care putem apela atunci când avem nevoie de o cremă eficientă pentru față. Experiența de peste 27 ani a companiei și îmbunătățirile constante efectuate pe baza cercetărilor au condus la fabricarea cosmeticelor care își dovedesc eficacitatea pe termen lung datorită rezultatelor uimitoare. De altfel, specialiștii ne sfătuiesc ca atunci când alegem produsele să ținem cont, în primul rând, de compatibilitatea acestora cu tipul de ten pe care îl avem.

Gama extinsă de produse destinată tenului oferă soluții variate pentru îngrijirea feței – creme hidratante pentru față, creme antirid, geluri și loțiuni pentru față sau demachiante. În funcție de tipul tenului tău, iată care sunt principalele produse pe care le poți găsi pe website-ul companiei Gerocossen: 

1.   Crema hidratantă cu celule stem SPF Phyto Stem – ideală pentru orice tip de ten
Cu o formulă specială, bazată pe un complex de substanțe active (acid hialuronic, ulei de argan organic și celule stem din struguri), acest produs are o textură ușoară și o putere de absorbție mare. În plus, crema de față are un rol de hidratare și de protecție împotriva îmbătrânirii premature datorită filtrelor UV. 

2.   Crema hidratantă cu miere – pentru ten uscat
Combinația de lipide esențiale, vitaminele A, B1, B6, PP și minerale precum sodiu, potasiu, calciu sau fier oferă pielii un adevărat răsfăț. Tenul uscat are nevoie de produse ce îi asigură o hidratare corespunzătoare timp îndelungat. 

3.   Crema naturală pentru față cu miere și aloe vera – pentru ten uscat și mixt
Potrivită pentru tenul uscat sau mixt, crema hidratantă cu miere și aloe vera asigură pielii necesarul de vitamine și minerale.  În plus, filtrul UV protejează pielea feței de agresiunile externe, iar aloe vera asigură epidermei un nivel optim de hidratare. Astfel, pielea devine mătăsoasă, netedă și luminoasă. 

4.   Cremă hidratantă Melcfort Soft – pentru toate tipurile de ten
Formula activă a acestui produs se bazează pe extractul de melc - un ingredient special ce are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare. Pentru rezultate uimitoare, se recomandă utilizarea unui lapte demachiant din aceeași gamă. 

5.   Cremă hidratantă Argan BIO – pentru toate tipurile de ten
Un alt produs eficient este crema hidratantă Argan BIO care este compatibilă cu toate tipurile de ten. Uleiul de argan asigură un nivel optim de hidratare la nivelul pielii. Specialiștii recomandă utilizarea unui lapte demachiant din aceeași gamă pentru a obține rezultate excelente.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *