22 de reguli care îți vor face viața mai frumoasă

Viața poate fi o încercare. Trebuie să ne fixăm, să fim solizi și să acceptăm viața așa cum vine ea la noi. Suntem suficient de apți.

În cazul în care alegem în mod corespunzător, viața poate fi o întâlnire extrem de minunată. Încercați aceste alegeri și vedeți cum se schimbă lumea în jurul vostru: 

1. Ieși afară să te plimbi

O mică excursie prin zonă vă stimulează organismul și vă face să vă simțiți liber. Rezervă-ți 30 de minute din programul tău încărcat pentru o mică plimbare și vei începe să îți faci viața mai bună.

2. Liniștea este minunată

Încearcă să nu fii dezamăgită de surmenaj. Ia-ți o mică pauză și petrece totul fără aportul nimănui. În liniște. Totul va fi bine.

3. Alimente nutritive

Spuneți la revedere de la burgeri și KFC. Introduceți în alimentația de zi cu zi legume și produse naturale fundamentale și faceți în așa fel încât să vă mențineți hidratată. Adaugă ceai verde pentru a o îmbunătăți.

4. Fă-i pe ceilalți fericiți

Satisfacția este contagioasă - în cazul în care o altă persoană este fericită, vei fi și tu veselă. Ajută-i pe ceilalți, fii acolo când au nevoie de tine. Vei vedea că zâmbești alături de ei.

5. Energia ar trebui să fie păstrată

Timpul și vitalitatea sunt importante. Încercați să nu le irosiți pentru trecutul de mult apus sau pentru bârfe neglijabile. Evitați aceste componente periculoase și redirecționați-vă vitalitatea către ceva mai satisfăcător.

6. Rămâi la atitudinea de aur

Care este regula genială pe care o întrebați? Începeți micul dejun de dimineață cu voi înșivă, petreceți un timp fabulos la prânz cu tovarășii și oferiți cina cu dușmanii voștri.

7. Încetează să mai urăști

Nu vei trăi o veșnicie. Timpul trece repede și eficient. Încearcă să nu-l irosești pe cinism. Aversiunea și indignarea nu vă avantajează în niciun fel. Eliminați-le.

8. Acceptă viața

Viața nu va fi numai trandafiri și straturi de flori. Va însoți înțepături. Recunoașteți-o. Nu se dorește a fi imaculată, ci mai degrabă un alt mâine poate face o diferență uriașă.

9. Fă o pauză

Există numeroase probleme autentice care circulă. Sunteți ocupați cu ele și nimeni nu neagă acest lucru. Puneți deoparte o perioadă separată de rutina de lucru și de tot ce este în viața dumneavoastră. Odihniți-vă și revigorați-vă.

10. Nu ești învingător de fiecare dată

Nu toate bătăliile sunt menite să fie câștigate. Vor fi momente în care vei pierde atunci când mergi la extrem, iar rezultatul nu va fi cel pe care l-ai anticipat. Recunoașteți acest lucru și mergeți mai departe.

11. Nu comparați

Suntem în mare măsură excepționali și avem o metodologie diferită față de viață. Dacă suntem atât de extraordinari, dați-le celorlalți o șansă de a trăi și continuați-vă propria existență fără să vă întrebați cine taxează mai bine.

12. Trecutul nu este important

S-a dus, s-a terminat. Trecutul nu poate fi schimbat. Câștigă din el, dar nu-l strânge cu gânduri de răzgândire sau sentimente de dușmănie. Gândiți-vă cum să renunțați și cercetați viitorul care vine.

13. Asumă-ți responsabilitatea personală

Veți comite erori; vă veți confrunta cu probleme - nu acuzați nicio altă persoană. Supravegheați ceea ce ați făcut și pretindeți că sunteți gata. Se va așeza pe tine un lider din ce în ce mai apt.

14. Greșelile devin corecte atunci când vine momentul potrivit

Ocaziile problematice sunt o parte a vieții. Oricum ar fi, cel mai bun lucru despre existență - avansează și abandonează lucrurile. La un moment dat, în curând, ocaziile dificile vor fi abandonate, iar tu vei fi aruncat în ceea ce va urma.

15. Ajută-i pe ceilalți

Fii o forță pentru ceilalți, fii acolo când au nevoie de tine, devino rețeaua lor de susținere emoțională - în acest fel vei deveni un individ cu picioarele pe pământ. A fi grijuliu ne antrenează foarte mult.

16. Nu te mai deranja de părerile celorlalți

Nu poți împlini pe toată lumea. Va exista în mod constant cineva care te va disprețui. Va exista cineva care va încerca să te tragă în jos. Încearcă să nu dai șansa ca nimic din toate acestea să ajungă la tine. Evaluările lor nu contează.

17. Timpul rezolvă

Timpul ne oferă în mod dependent șansa de a merge mai departe. Dacă sunteți rănit, nu vă stresați excesiv. Timpul va curge și va face din fiecare bucățică o relicvă a zilelor trecute.

18. Totul se schimbă odată cu timpul

Singurul lucru pe care îl poți spune despre lume este că evoluează în mod constant. Ocazii groaznice și ocazii grozave - fiecare dintre ele va merge înainte și înapoi. Vei evolua și tu; de la copilul școlar la adultul care se dezvoltă. Încercați să nu vă agățați prea tare de nimic - recunoașteți schimbările pe măsură ce vin în direcția voastră.

19. Păstrează-ți tovarășii drăguți aproape

Înconjurați-vă de persoane pozitive. Putem fi ocupați ocazional, totuși, tovarășii grozavi ne-ar putea sprijini constant. Păstrați-i aproape - ei sunt justificați, în ciuda tuturor problemelor.

20. Nu fiți gelos

Gelozia nu ajută. Ea ne rănește mai mult decât ne face vreun mare bine. Încetează să mai fii invidios - începe să te miști în direcția a ceva mai bun.

21. Fii recunoscător

Ai făcut mare lucru; ți s-a făcut mare lucru. Fii recunoscător pentru asta. Primește orice decență pe care viața ți-o aruncă în direcția ta.

22. Deveniți un profesor

Putem câștiga de la alții și îi putem instrui. Oferiți perspectivele voastre asupra vieții, dezvoltați-vă și ajutați-i pe ceilalți să se dezvolte. Ce-ar fi să îi adunăm pe toți ca un grup.

Viața este o călătorie debilitantă și totuși, dacă o facem plăcută, o putem face ca atare. Stabiliți deciziile corecte - avansați-vă viața. Faceți-o să merite a fi trăită.

Sursa: https://www.auxx.me/

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *