Teorii ale conspirației extratereștrilor care te vor face să pui totul la îndoială

Teoriile conspirației au reprezentat întotdeauna o provocare în societatea noastră, deoarece pot conduce oamenii pe căi dăunătoare. Dintre acestea, teoriile conspirației extraterestre se remarcă drept unele dintre cele mai extreme. Deși este oarecum de înțeles de ce indivizii ar putea crede în anumite teorii, cum ar fi din cauza secretomaniei guvernamentale sau a unor evenimente inexplicabile, cum ar fi pierderea temporară a contactului în timpul misiunii Apollo 11, alte teorii sunt lipsite de orice bază rațională.

Unii oameni pur și simplu tânjesc să creadă în ceva straniu, adesea mânați de înclinația lor către teoriile conspirației în general. Aceste persoane sunt dispuse să accepte orice idee fantastică fără a pune la îndoială validitatea acesteia sau a efectua o verificare adecvată a faptelor. În acest amestec de teorii, le puteți găsi atât pe cele rezonabile, cât și pe cele care sunt pur și simplu absurde. Depinde de tine să faci distincția între cele două și să decizi care dintre ele ar putea avea o aparență de credibilitate și care sunt de-a dreptul nebunești.

Bază Lunară Extraterestră

Există multe teorii ale conspirației extraterestre care ne fac să ne scărpinăm în cap. Totuși, aceasta este una dintre cele mai nebunești. Mai ales pentru că nu a existat niciodată nicio dovadă care să o susțină. Susținătorii acestei teorii sunt convinși că veți găsi acolo o structură... construită de extratereștri. Aparent, NASA a știut asta de la bun început și a ascuns-o de câteva decenii. Bineînțeles, acest lucru nu este în niciun caz adevărat. De fapt, dispunem de sonde și sateliți care ar fi putut, probabil, să depisteze vreo bază extraterestră. La naiba, SpaceX și alte companii private au sateliți pe orbită chiar acum. Unele telescoape sunt capabile să vadă planete și stele îndepărtate. Așadar, avem tehnologia la companii private, precum și tehnologie deținută de numeroase guverne. În tot acest timp, nimeni nu a reperat o bază extraterestră pe Lună. De ce, din nou, ar trebui să credem că există una?

Pământul gol

Modelul Pământului gol a fost folosit în multe povești fantastice timp de zeci de ani. Poate că cea mai mare versiune recentă a acestuia a fost utilizarea sa în filmul Godzilla vs King Kong, în care personajele păreau să provină de la origine. Cu toate acestea, nu erau doar ei, ci și alte ființe masive asemănătoare unor animale trăiau acolo. Desigur, modelul Pământului gol a implicat inițial ideea că Pământul însuși este gol. În cazul în care, dacă cineva ar merge chiar în centrul planetei noastre, ar găsi, în esență, o întreagă lume de civilizații extraterestre avansate. Interesant este faptul că au existat proiecte care au încercat să sape incredibil de adânc în Pământ. De fiecare dată când s-a încercat, roca întărită sau căldura intensă au împiedicat mersul mai departe. Interesant este că un președinte american a crezut în acest lucru. John Quincy Adams, cel de-al șaselea președinte al Statelor Unite, credea în conceptul unui Pământ gol. Se pare că el credea că Pământul era gol și că era locuit de civilizații avansate. Adams nu a discutat niciodată în mod public despre această credință în timpul președinției sale, dar în privat și-a exprimat interesul față de această idee și ar fi sprijinit o expediție propusă pentru a explora Pământul gol.

Satelitul Cavalerul Negru

Una dintre cele mai notabile teorii ale conspirației extraterestre este cea a satelitului Black Knight. Aceasta este teoria conform căreia extratereștrii au un satelit care orbitează în jurul Pământului și care se află acolo de mii de ani. De fapt, se mai spune că acesta ar fi responsabil pentru multe evenimente inexplicabile care au avut loc pe Pământ. Conceptul a apărut în urma unei fotografii realizate în timpul misiunii STS-88. Aceasta a fost prima misiune a navetei spațiale NASA către Stația Spațială Internațională, în cadrul căreia astronauții au petrecut șapte zile în spațiu. Aceștia au făcut mai multe fotografii, dar una părea ciudată. Aparent, era vorba de un rest de resturi spațiale care, ulterior, s-a confirmat că provenea de la o pătură termică. Cu toate acestea, pentru unii oameni părea să fie ceva mai mult decât atât. Rezultatul a fost o conspirație care există și astăzi.

Baza Dulce

Această teorie a conspirației ar putea fi un pic mai nouă pentru unii oameni. Ideea din spatele ei este că există o bază subterană secretă în Dulce, New Mexico, pe care guvernul Statelor Unite a ținut-o ascunsă încă din 1979. În această bază, oficialii guvernamentali lucrează de fapt cu extratereștrii la tehnologii avansate. Conspirația a început atunci când un fost inginer de explozibili pentru guvernul american, Philip Schneider, a introdus ideea. El a susținut că a ajutat de fapt la construirea acestei baze secrete. De fapt, el pretinde că acolo a avut loc un război brutal între oameni și extratereștrii, în care au fost implicați extratereștrii din subteran și în urma căruia au murit 60 de oameni. Nu a fost înregistrat niciun incident de acest gen, iar Schneider ar fi fost "ucis de CIA" în ianuarie 1996. Este o nebunie cum de nu putem cerceta mai departe afirmațiile sale sau să-i punem multe întrebări, nu-i așa?

Porțile Stelare

În timp ce multe teorii ale conspirației extraterestre sunt cam nebunești, noi chiar ne dorim ca aceasta să existe. Se spune că porțile stelare sunt portaluri care există pe Pământ și care permit călătoria nu numai pe alte planete, ci și în alte dimensiuni. Se spune că "guvernul" ascunde aceste cunoștințe. Totuși, dacă cineva ar putea călători pe alte planete, există resurse pe care le-am putea obține de pe ele. De asemenea, ar fi nevoie de implicarea astrofizicienilor, astrogeologilor și probabil că ar fi nevoie de mai multe programe spațiale. Companiile spațiale private ar fi descoperit și ele ceva legat de acest lucru, deoarece portalurile nu sunt tocmai lucruri pe care oamenii să le țină în liniște. Mai ales atunci când putem obține resurse de pe alte planete pentru a crește bogăția și a ne îmbunătăți tehnologia actuală. Oamenii de știință cred că există portaluri posibile, dar niciunul nu a fost accesat.

Elita reptiliană

Poate că cea mai notabilă dintre toate teoriile conspirației este ideea "elitei reptiliene". S-ar putea să vedeți, de asemenea, că oamenii folosesc "Oamenii Șopârlă" pentru aceeași ideologie. Ideea este că liderii lumii, în special politicienii și celebritățile, sunt cu adevărat extratereștri reptilieni care își schimbă forma. Aceștia s-au infiltrat în societatea umană în acest fel și schimbă lucrurile în anumite direcții pentru a favoriza specia lor. Cei de la Marvel Comics au iubit acest concept, motiv pentru care au folosit în cele din urmă specia Skrull pentru a face exact acest lucru. Multe personaje au fost răpite și înlocuite de Skrulls, permițând speciei extraterestre să facă tot ce era necesar pentru a se avantaja. Datorită acestui fapt, conceptul unei specii extraterestre care schimbă locul cu figuri importante din societate și politică a fost un "lucru" încă de atunci.

Religiile lumii au fost influențate de extratereștrii

Într-un mod ciudat, s-a crezut că religia a început să încurajeze cooperarea. Nu știm când a început oficial religia, dar se spune că există dovezi ale unor acțiuni religioase care au avut loc încă de acum 500.000 de ani. Atunci când oamenii au evoluat de la triburi mai mici de vânători-culegători la culturi mai mari, mulți oameni se adunau la un loc. În primele orașe puteau trece mii de oameni, unde unii puteau rămâne, iar alții erau doar în trecere. Deoarece acest lucru se întâmpla, oamenii antici au folosit religia pentru a încuraja cooperarea și toleranța între mulți străini. Împreună cu aceasta era credința într-o putere superioară moralizatoare, probabil una care "veghea" mereu. În mod natural, acest lucru îi face pe unii să presupună că extratereștrii antici au influențat religia și credința în zei pe care ar putea să le ia locul în cele din urmă.

Liniile Nazca

Liniile Nazca din Peru au fost declarate a opta minune a lumii. Și pe bună dreptate. Sunt absolut uimitoare la vedere. Cunoscute sub numele de geoglife, acestea au fost realizate în solul deșertului Nazca cândva între 500 î.Hr. și 500 d.Hr. Ele au fost realizate folosind depresiuni de incizii puțin adânci în solul deșertului. Acestea îndepărtau pietricele și lăsau la vedere pământ de culori diferite. Acest lucru a fost făcut, de asemenea, în două faze. Faza Paracas a avut loc între 400 și 200 î.Hr. în timp ce faza Nazca a avut loc între 200 î.Hr. și 500 d.Hr. Destul de amuzant este faptul că și noi continuăm să găsim tot mai multe astfel de linii de-a lungul anilor. În timp ce aceasta a fost o realizare umană uimitoare, una dintre cele mai notabile teorii ale conspirației extraterestre este că aceste linii au fost folosite ca piste de aterizare sau semnale pentru navele spațiale extraterestre.

Programul spațial secret al guvernului SUA

Poate că una dintre cele mai stupide teorii ale conspirației extraterestre este acest concept. Există unele teorii ale conspirației care cred că guvernul Statelor Unite are un fel de program spațial secret care a desfășurat misiuni de explorare și colonizare a altor planete timp de decenii. Problema cu această teorie? Ei fac acest lucru în mod deschis de ani de zile. Nu există niciun secret. Mai multe programe spațiale guvernamentale, inclusiv NASA, au trimis sateliți sau chiar rovere către diverse corpuri planetare. Numai Marte este un loc în care NASA a declarat că vrea să trimită astronauți. Elon Musk, proprietarul SpaceX, a afirmat că și el ar dori să înființeze o colonie umană pe planeta roșie. Însăși ideea că Statele Unite ar discuta despre toate aceste lucruri, precum și despre alte misiuni, dar că ar păstra același tip de lucruri secrete este un nonsens total. În mod surprinzător, ideea vine de la QAnon.

Ființe hibride om-extraterestru

Deși următoarea conspirație pare nebunească, ar fi foarte tare dacă ar fi adevărată. Una dintre principalele teorii ale conspirației extraterestre din ultimul deceniu este ideea unor posibile ființe hibride om-extraterestru. Conceptul este că avem un fel de program secret în care sunt create ființe hibride prin manipularea genetică a oamenilor și a extratereștrilor. Acest lucru ar însemna că am luat lucruri de la ființe extraterestre care ar putea fi utile speciei noastre, apoi le-am adăugat la oameni. Ideea probabil că a crescut în popularitate datorită progresului editării genetice. Cu toate acestea, abia am reușit să înțelegem cum să edităm posibilele boli ereditare dintr-un genom. Nu este logic să credem că am putea înțelege o ființă extraterestră suficient de bine pentru a ști nu numai că un lucru este un avantaj pentru oameni - dar și că adăugarea acestuia la un om va funcționa.

Aselenizarea

Probabil că ați auzit teoria conspirației despre cum NASA a inventat aselenizarea pe Lună. Aceasta provine dintr-o carte intitulată "We Never Went To The Moon: America's Thirty Billion Dollar Swindle", scrisă de Bill Kaysing. El a publicat singur cartea în 1976 și a discutat o mulțime de materiale absurde în cadrul acesteia. De exemplu, a lucrat la Rocketdyne în timp ce se construiau motoarele F-1 pentru racheta Saturn V. Cu toate acestea, el a fost un scriitor tehnic pentru companie, nu a participat la dezvoltarea nimic. De asemenea, am putea crede că, dacă el a putut afirma că se fabricau motoare pentru racheta Saturn V... o aterizare pe Lună era posibilă. Cu toate acestea, cuvântul lui Kaysing este doar o parte a teoriilor conspirației extraterestre din jurul acestui subiect. Unii susțin că aselenizarea a fost înscenată în timp ce noi investigam de fapt activitatea extraterestră. Ceea ce pare un pic contraproductiv.

O lună artificială

Deși este probabil ciudată pentru majoritatea, aceasta este una dintre cele mai importante teorii ale conspirației extraterestre din prezent. Există unii care cred că Luna pe care o vedem astăzi în spațiu nu este Luna reală. De fapt, probabil că nici măcar nu am avut vreodată o Lună așa cum o știm noi. Luna este de fapt o construcție artificială care a fost plasată pe orbită în jurul Pământului de către o civilizație extraterestră avansată și antică. Motivul pentru care au făcut acest lucru este necunoscut pentru acești adepți ai teoriei conspirației. Cu toate acestea, nu îi puteți convinge că Luna se află acolo din motive științifice adecvate. Totuși, ca să fim corecți, dacă ar exista o civilizație extraterestră antică incredibil de avansată, ar putea probabil să facă o Lună falsă. Cel puțin această teorie a conspirației este mai bună decât cea veche despre o Lună goală.

Grupul Majestic 12

Ceea ce este atât de interesant în legătură cu această teorie a conspirației este că pur și simplu a venit prea devreme. Se crede că, cu ani în urmă, președintele de atunci, Harry S. Truman, a format un comitet secret pentru a gestiona tehnologia extraterestră și pentru a mușamaliza întâlnirile cu extratereștrii. Cunoscut sub numele de Majestic 12, grupul era alcătuit din diverși oameni de știință, lideri militari și oficiali guvernamentali. În cele din urmă, FBI-ul a investigat acest lucru, verificând mai multe presupuse scurgeri de documente. Ei au descoperit, spre surprinderea nimănui, că aceasta a fost o farsă de proporții. Mai târziu, am aflat că Senatul Statelor Unite are de fapt un comitet OZN care a fost ținut secret timp de mulți ani.

Suprimarea tehnologiei extraterestre

Dacă ne gândim la acest lucru doar din punct de vedere teoretic, întregul concept nu are niciun sens, având în vedere modul în care funcționează societatea noastră. Una dintre cele mai mari teorii ale conspirației extraterestre pe care o veți găsi este aceea că unii cred că guvernele suprimă în mod deliberat tehnologia extraterestră avansată. Se speculează că acestea fac acest lucru pentru a menține controlul și pentru a-și proteja propriile interese economice. Să examinăm totuși acest lucru pentru o secundă. Câte guverne suprimă tehnologia? Acum, câți oameni vin și văd aceste lucruri și nu spun niciodată un cuvânt despre ele? Chiar și cei care sunt mai în vârstă și care probabil vor avea o tulburare mentală mai târziu în viață. Pe lângă asta, am avut nevoie de tehnologie avansată pentru a ne ajuta. Chiar și mai mulți oameni de top din guvern ar fi putut să o folosească, dar cumva nimeni nu a făcut-o vreodată. Acest lucru pare incredibil de improbabil.

Extratereștrii care văd la distanță

Imaginați-vă pentru o clipă că ați putea vorbi cu ființe simțitoare din altă lume. Ar fi destul de minunat, nu-i așa? Ei bine, am putea presupune că ar fi nu numai o onoare, ci și o oportunitate științifică uriașă. Cu toate acestea, este clar că nu oricine poate vorbi cu acești extratereștri din altă lume. Acesta este motivul pentru care o teorie a conspirației susține că există programe guvernamentale secrete în care sunt angajați mediumi pentru a comunica cu extratereștrii. Desigur, teoriile conspirației extraterestre de acest gen se bazează pe o neînțelegere clară a "abilităților psihice". Persoanele care pretind că sunt mediumuri sunt capabile să-i "citească" pe alții și să facă mici trucuri, cum ar fi să facă presupuneri educate despre viața ta. Ei nu vă pot citi gândurile. Chiar dacă ar putea, probabil că ar avea nevoie ca tu să fii în cameră... nu la mii de kilometri distanță. Cu atât mai puțin, la milioane sau miliarde de kilometri distanță.

Recoltarea energiei extraterestre

Deși ar putea fi nasol, dacă acest lucru este adevărat, am fost cu toții sclavi extratereștrii timp de mii de ani. Această teorie a conspirației susține că civilizațiile extraterestre au recoltat resursele sau energia Pământului în scopuri proprii. Aceasta ar include, de asemenea, unele dintre lucrurile pe care noi le-am pus în joc, cum ar fi resursele regenerabile precum energia solară, eoliană și hidroelectrică. Ar putea include, de asemenea, utilizarea unor lucruri precum culturile noastre, ceea ce înseamnă că civilizațiile ar fi putut ajuta la inventarea agriculturii doar pentru a se asigura că noi, oamenii, le cultivăm lucrurile pentru ei. Desigur, nu există nicio dovadă în acest sens. Cu toate acestea, rămâne una dintre teoriile conspirației extraterestre în care unii încă mai cred și astăzi. În plus, dacă sunt suficient de avansați pentru a face toate acestea... nu ar fi suficient de avansați și pentru a folosi Sferele Dyson?

Răpiri extraterestre

Poate că cele mai populare dintre toate teoriile conspirației extraterestre sunt poveștile care se învârt în jurul răpirilor extraterestre. Cei mai mulți dintre cei care pretind că au fost răpiți de extratereștrii creează, de obicei, povești elaborate despre experiența lor. Problema este că, de cele mai multe ori, este greu de știut dacă persoana respectivă este instabilă mental/are o cădere psihică sau dacă pur și simplu minte. Ideea este că oamenii sunt răpiți și, de obicei, extratereștrii vor efectua experimente pe ei, sau cel puțin așa susțin ei. Acest lucru îi va lăsa pe oameni cu cicatrici fizice și psihologice. Problema cu conceptul fizic este că nu putem fi siguri că un extraterestru le-a făcut o cicatrice sau dacă aceasta a venit din alt loc. Acesta este motivul pentru care majoritatea acestor povești nu se potrivesc niciodată cu adevărat.

Cercuri în lanuri

Am menționat deja liniile Nazca, dar acestea diferă de adevăratele "cercuri". Un cerc de recoltă este creat atunci când cineva aplatizează o recoltă și face un model din ea. Colin Andrews a fost primul care a dat un nume acestui termen, care nu a apărut decât în anii 1980. De zeci de ani, oamenii au încercat să facă legătura între cercurile din lanuri și extratereștri sau alte teorii nebunești, dar nu există nicio dovadă. Cercurile din lanuri realizate în modele uimitoare au fost posibil să fi fost făcute intenționat în unele cazuri, dar în altele, a fost o coincidență fericită. Desigur, acesta este motivul pentru care probabil că le-ați văzut în apropierea unor orașe de mărime medie sau în apropierea unor locuri unde au fost prezente civilizații antice. Culturile erau un mod important de supraviețuire a oamenilor, așa că era logic să fie în apropiere. La urma urmei, trebuia să ai grijă de culturi.

Federația Galactică

Ca să fim corecți cu privire la această teorie specifică, ea ar putea foarte bine să existe. Ideea din spatele ei este că există o coaliție de civilizații extraterestre avansate care monitorizează și ghidează dezvoltarea Pământului. Din punct de vedere tehnic, putem să credem în ideea că există un colectiv de civilizații extraterestre. De asemenea, putem crede în ideea că acestea monitorizează Pământul și dezvoltarea sa. Cu toate acestea, este foarte puțin probabil ca acestea să ne ghideze în vreun fel. Dacă ar fi ceva, ar fi probabil să subscrie la conceptul Prime Directive din Star Trek. În care nu intervii în dezvoltarea unei societăți sau a unei civilizații de teamă că intervenția ta ar opri ordinea naturală a lucrurilor.

Controlul minții de către extratereștri

Ați jucat vreodată un joc video folosind echipamente de realitate virtuală? Cei dintre noi care am crescut în anii '90 și am jucat unul dintre ele într-o sală de jocuri vă pot spune probabil cât de ireală a fost acea experiență. Cu toate acestea, tehnologia VR a devenit foarte avansată până în punctul în care acum ne aflăm în medii credibile virtual. Poate fi atât de realist încât oamenii pierd adesea din vedere faptul că este vorba de un joc video, deoarece se simt conectați la ceea ce văd. Acum, imaginați-vă că avatarul cu care vă jucați este o persoană reală. Asta, într-un fel, este ceea ce descrie una dintre cele mai notabile teorii ale conspirației extraterestre. Extratereștrii ne controlează mintea pentru a ne manipula comportamentul și a modela evenimentele mondiale în favoarea lor. Bineînțeles, nu există nicio dovadă în acest sens. Dar, din nou, probabil că dovezile ar fi greu de găsit dacă ar controla oamenii de la mii de ani lumină distanță.

Extratereștrii care călătoresc în timp

În timp ce unele teorii ale conspirației extraterestre sunt lipsite de orice substanță reală, această idee are sens... oarecum. Ideea este că există o specie extraterestră avansată sau chiar diverse grupuri care sunt capabile să călătorească în timp. Probabil că aceștia provin dintr-un viitor îndepărtat și sunt capabili să călătorească în orice punct din timp. Acest lucru le permite atât să observe, cât și să influențeze evenimentele istorice de oriunde. Acest lucru ar explica, eventual, ideea de ce unii cred că extratereștrii au făcut Stonehenge, Piramidele etc. Chiar dacă nu există nicio dovadă în acest sens, cel puțin povestea are mai mult sens în acest fel. De asemenea, ar explica de ce unele ființe extraterestre au o tehnologie atât de avansată în comparație cu ceea ce vedem astăzi. Pentru că o civilizație viitoare, de orice fel, ar avea probabil acest tip de lucruri.

Incidentul de la Roswell

Aceasta este probabil una dintre cele mai populare teorii ale conspirației extraterestre, dacă nu chiar cea mai populară. Aceasta susține că, în 1947, guvernul Statelor Unite a recuperat o navă extraterestră prăbușită în Roswell, New Mexico. Cu toate acestea, nu am găsit niciodată nava spațială sau ceva din ea, deoarece guvernul a mușamalizat totul. Ca să fim corecți, are sens ca guvernul să mușamalizeze așa ceva. La urma urmei, de ce am îngrijora publicul în legătură cu extratereștrii dacă ar putea fi evitată, nu-i așa? Cu toate acestea, guvernul ar fi putut la fel de bine să recupereze un prototip de aeronavă pe care nu dorea să îl vadă încă nimeni. Forțele Aeriene ale SUA au susținut în cele din urmă că acest eveniment a provenit din utilizarea unui balon de cercetare. Toți extratereștrii observați erau manechine de test anamorfotice folosite pentru antrenament. Ciudat, dar au dovedit deja acest lucru.

Civilizație extraterestră de tip Breakaway

Am menționat deja că unii cred că extratereștrii au avut "relații" cu ființele umane. Dacă acest lucru este adevărat, atunci ei ar fi putut avea urmași pe jumătate extratereștri. Acest lucru ar fi problematic, pentru că unde se duce cineva atunci când are urmași de acest fel? S-ar ajunge probabil la concluzia că nu s-ar putea întoarce pe planeta de origine a extratereștrilor. Astfel, ar trebui să rămână pe Pământ. Acesta este motivul pentru care una dintre teoriile conspirației extraterestre legate de acest lucru este că există o societate ascunsă de oameni care lucrează în colaborare cu ființe extraterestre. Aceștia le-au ajutat să avanseze tehnologia, în timp ce s-au separat de umanitate. Adesea, acestea nu erau ființe extraterestre complete care lucrau cu oamenii, ci probabil urmașii lor. Acest lucru ar putea explica de ce există unele triburi încă izolate astăzi. Deși probabil nu este adevărat, este oarecum sensibil.

Bărbați în negru

Ați citit bine. Da, există unii care cred cu tărie că există oameni care lucrează pentru guverne, la fel ca și Bărbații în negru din filme. Acești oameni sunt misterioși și este puțin probabil să afli vreodată de existența lor. Acești bărbați (și femei) au misiunea de a ține secret adevărul despre viața extraterestră față de restul omenirii. Teoriile conspirației Men in Black descriu adesea aceste figuri enigmatice ca având abilități supranaturale sau tehnologie avansată, ceea ce le permite să monitorizeze și să controleze întâlnirile cu extratereștrii sau aparițiile de OZN-uri. Potrivit credincioșilor, obiectivul lor principal este de a suprima orice dovadă sau informație care ar putea expune existența ființelor extraterestre sau ar putea perturba ordinea stabilită. Aceste relatări descriu adesea întâlnirile cu Oamenii în negru ca fiind sinistre și tulburătoare, cu rapoarte de intimidare, ștergere a memoriei și amenințări îndreptate către martorii care refuză să păstreze tăcerea despre experiențele lor.

Zona 51

Nicio listă de teorii ale conspirației extraterestre nu ar fi completă fără a menționa Zona 51. Aceasta este o bază militară americană din Nevada care a fost, cel puțin la un moment dat, folosită pentru dezvoltarea de noi arme și aeronave. Ea este și astăzi foarte bine păzită, unde, dacă treci un anumit prag în zonă, oficialii militari te vor doborî. De asemenea, aceștia vor trage în persoanele care nu respectă ordinele de plecare. Veți vedea gărzile cu mult înainte de a vedea baza. Este probabil ca multe dintre incidentele majore de mușamalizare a accidentelor de către guvern să fi fost prototipuri de avioane provenind din Zona 51. Serios, uitați-vă la cele mai populare locuri de mușamalizare a accidentelor din America. Toate sunt destul de aproape de Nevada sau chiar în statul Nevada, nu-i așa? Asta nu este o coincidență, oameni buni. Nu, extratereștrii nu sunt ținuți acolo. Chiar dacă ar fi fost, nimeni nu ar fi știut vreodată să afirme asta ca un fapt.

Sursa: https://sciencesensei.com/

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *