-->
SALEURI
Ingrediente
150 g unt sau margarină
150 g făină
150 g
cașcaval ras
2 gălbenușuri
crude
semințe de
chimen
Preparare
Se amestecă
untul, făina, cașcavalul și un gălbenuș până se face o cocă moale, care însă nu
se lipește de degete. Dacă totuși, acest lucru se întâmplă (e în funcție de
consistența cașcavalului), mai adăugați puțină făină.
Se lasă neapărat
să se odihnească o oră la rece, în frigider.
Se întinde o
foaie de cca ½ cm grosime, care se unge cu gălbenuș de ou și se presară cu
semințe de chimen.
Se taie
bastonașe de cca 10 cm lungime, care se așează într-o tavă neunsă și se dau la
cuptor, la foc iute. Cuptorul trebuie încins din vreme. Când se rumenesc pe
deasupra, sunt gata.
Vă previn că
au un gust… „periculos de bun”, prin urmare, e posibil să nu vă mai puteți opri
din mâncat!
-->
am urmat alimentatia in functie de grupa sanguina in ultimii 15 ani si consider ca teoria este adevarata si foarte utila
RăspundețiȘtergere