Adevărata față a lui Traian Băsescu (eBook)

-->

ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI TRAIAN BĂSESCU

Marius Oprea

Luni, 23 iulie 2012, „Jurnalul Național” a apărut împreună cu volumul „Adevărata față a lui Traian Băsescu”. Scrisă de cunoscutul istoric, poet și eseist Marius Oprea, cartea a captat până acum interesul multor români. Volumul, bine documentat, reprezintă o dedicație pentru fostul președinte al României. Ca să aibă și domnia sa o istorie! Autorul precizează că inițiativa îi aparține în exclusivitate și își asumă întreaga responsabilitate juridică a afirmațiilor pe care le face în carte. În prezent, Marius Oprea este președintele „Centrului de investigare a crimelor comunismului”.
Marius Oprea a ales Strada Mihăileanu din Bucureşti pentru a-şi lansa cartea, în fața casei pentru care preşedintele (suspendat în momentul acela) a dat un tun imobiliar de o jumătate de milion de dolari. Cu această ocazie, Marius Oprea a devenit sigurul scriitor al cărui volum a fost cumpărat cu duba. Pentru cei care luna viitoare vor să voteze în cunoștință de cauză, ca și pentru cei care nu și-au procurat pe alte căi această biografie neromanțată a lui Traian Băsescu, v-o oferim aici:

-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *