Cine a plătit toate astea?

-->

CINE A PLĂTIT TOATE ASTEA?


RĂSPUNS:

Noi, cei care le dăm bani țiganilor cerșetori.

Noi, cei care le cumpărăm CD-urile și casetele
și-i chemăm la nunți să ne cânte manele și le dăm 3000 de euro pe oră.

Noi, cei care plătim contribuția la asigurări sociale (CAS),
pentru ca apoi statul să le dea ajutor social, cu toate că n-au muncit niciodată.

Noi, cei care plătim impozit la stat, pentru ca mai apoi statul să le dea alocație pentru fiecare puradel. 
Țiganii au constatat că se câștigă bani mult mai ușor făcând copii, decât muncind.

Responsabilii centrelor de colectare, care cumpără de la țigani cupru de la instalațiile de semnalizare CFR 
și elemente de fixare a șinelor de cale ferată, cu toate că știu că aceștia le-au furat. 
Și ce dacă deraiază vreun tren, așa cum s-a întâmplat la Focșani?

Cetățenii din țările Uniunii Europene,
care umblă cu capul în nori, fără să fie atenți la portofel sau la poșetă.

Când se va schimba ceva? Peste 20-30 de ani, când țiganii vor deveni majoritari (în prezent, din 9 nou-născuți numai 2 sunt români). Când țara se va numi Rromânia, iar noi vom fi prea puțini pentru a-i mai putea subvenționa. De ani de zile, proprietarii palatelor țigănești au tupeul să ceară ajutoare pentru încălzire. Aceștia primesc bani de la stat ca orice pensionar amărât, și asta pentru că nimeni nu le-a verificat veniturile. Inspectorii promit mereu că vor bate la porțile înalte, de fier forjat și vor analiza dacă cei care și-au permis să-și construiască locuințe de câte 20 de camere chiar nu pot să-și plătească încălzirea. Dar țiganii au logica lor: E și păcat să nu-ți faci casă cât un bloc, dacă tot plătește statul pentru întreținerea ei. Căci, prin mărinimia unor funcționari, numai cine n-a cerut n-a primit ajutoare de încălzire. În aceste condiții, proprietarii palatelor de sute de mii de Euro au profitat din plin, declarând ani la rând, sub semnătură, că sunt săraci lipiți.

Informații ample despre țiganii din România puteți citi accesând articolul: „Țigani = romi?” aici: http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/05/tigani-romi.html
 
-->

Comentarii

  1. Au acelasi tupeu ca si in cazul ajutorului de inmormantare pt rex mundi Cioaba, iar cei in masura sa faca ceva ii lasa in pace, ba chiar ii incurajeaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci sa ne intelegem ...si tiganii sunt oameni ca si noi doar ca au fost dintotdeauna nomazi si sangele lor poarta o informatie tribala . Aceiasi manifestare a tiganului nostru o vei gasi si in indianul clasic . Smecheria , minciuna , mizeria , orgoliul exagerat , lupta primitiva si modul lor de a convietui[a locui ]cu toate generatiile la un loc [mamel ,tatel , catel ,purcel , toti in aceiasi camera ] . Ce mai gasim ? Iubirea de puradei . Indienii sunt multi ca numar deoarece fac copii multi . Tiganii la fel . Ia sa-l vedem pe roman ... Ce face ? Eeee, sunt multe de scris .. Un popor care s-a autodistrus , si-a lasat toata bogatia pe mana unor haimanale si acum se uita lung in traista ...Si cu toate acestea. va iubesc romanii mei ...fiti tari oriunde v-ar duce viata .. Amintiti-va de Calboreanu cand striga cat il tineau rarunchii pe scena Teatrului National :
    -Moldova nu este a mea si nici a voastra ,este a urmasilor urmasilor vostri .
    Romania este a noastra si a urmasilor urmasilor nostri . Sa fim atenti , atata tot. Vina o purtam noi cei multi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stie toata lumea de unde vin tiganii, cum sunt si ce informatie comportamentală poarta in ei. Nu era nevoie sa te obosesti sa ne spui ca apa e uda. Da, si ei sunt oameni, dar nu ca noi. De aceea, inainte vreme, statul nu i-a amestecat cu romanii. Le-a facut cartiere separate, unde se simteau bine si erau fericiti. Nu-i discrimina nimeni, aveau aceleasi drepturi ca si noi, dar nu si aceleasi obligatii. Cine dorea sa-si scoleasca puradelul o putea face. De aceea exista si tigani printre romani care ne fac cinste. Dar, in general, etnia lor nu se integreaza niciunde. Asta ar fi trebuit sa aiba in vedere guvernele de dupa ’89 si „marinimoasa” Uniune Europeana. Ele poarta vina, daca vrei sa gasesti una. Dar eu zic s-o lasi mai moale cu vinovatia noastra, a tuturor. Este un stereotip pe care angajatii Bisericii il folosesc de milenii pentru a induce in populatie sentimentul de nimicnicie si pentru a se pozitiona pe o treapta superioara fata de aceasta. E o smecherie de care vad ca nu te-ai prins inca...

      Ștergere
    2. Nu. Tiganii (cel putin aia din pozele prezentate mai la deal) nu sunt oameni. Sunt doar niste forme de viata care paraziteaza societatea. Din pacate, asta se intampla cu ajutorul autoritatilor, care sunt reprezentate de alte forme de viata, alti paraziti, care se folosesc de parazitii marunti dar multi care se numesc tigani.

      http://www.youtube.com/watch?v=2ETnR6aPwQI


      Mamaie

      Ștergere
    3. Sunt oameni...dar nu "ca si noi" Asta e clar. Cat despre perioada de 20-30 de ani? Nici vorba: 10 ani vor fi suficienti.

      Ștergere
  3. Hai ca exagerati deja... nu cred ca in 20 de ani tiganii vor fi majoritari.De ce ne-ar interesa daca unii au palate sau nu,oricum taxe la stat plateam chiar daca nu era nici un tigan in tara.Fireste ca primesc ajutoare sociale, cine i-ar angaja pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pasajul „peste 20-30 de ani țiganii vor deveni majoritari” este doar o figura de stil, care continua in aceeasi notă cu ideea ca, daca romanii vor fi prea putini, nici tiganii n-ar mai avea cum să prospere. Cad despre resemnarea ca oricum platim taxe la stat, ai o logica gresita. Aceste taxe ar fi putut fi directionate catre oamenii defavorizati de soarta fara vina lor.

      Ștergere
  4. pai...ar trebui sa ii luam la omor..

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca se intoarce in mormant Antonescu, iar regele Mihai a mai trait sa mai incaseze probabil un ultim afront la momentul in care s-a aclamat "a murit regele - traiasca regele".

    RăspundețiȘtergere
  6. In 10-15 ani vor fi majoritari. Asta se si urmareste prin propaganda parteneriatelor homosexuale, promovata agresiv in scoli si licee, adolescentii fiind mai usor de corupt (vezi propaganda agresiva de la liceul George Cosbuc a "activistei" prof. de engleza Roxana Marin). Se ataca deliberat, programatic, familia traditionala, sporul demografic al romanilor aflandu-se deja in declin, in favoarea tiganilor care resping aceste "optiuni democratice" si isi mentin un spor al natalitatii debordant. Asta e politica UE de subminare a majoritarilor din statele nationale iar la conducerea Romaniei dupa '90, atat presedintii, cat si prim-ministrii au fost tigani sau "alogeni", copiii vechilor cominternisti adusi in Romania pe tancurile sovietice, iudeo-bolsevici reconvertiti la capitalism. UE e condusa tot de ei, URSS mutandu-se de la Moscova la Bruxelles dupa ce s-a ordonat oprirea experimentului comunist, care a fost tot opera lor, prin Lenin, Trotsky & co, finantati de fratii lor din SUA, "bancherii internationali".

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca as avea un pic de putere eu i-as inputina exact cum a făcut Hitler si Antonescu

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *