Enigmele de la Cernobîl și Fukushima + documentare (RO)

-->

ENIGMELE DE LA CERNOBÎL ȘI FUKUSHIMA

Multe enigme legate de catastrofa de la Cernobîl din 26 aprilie 1986 au rămas şi astăzi neexplicate. Profesorul Georges Lochak, preşedinte al Fundaţiei Louis de Broglie pentru cercetare fundamentală în domeniul fizicii, aduce în discuţie unele dintre acestea:
„Prietenul meu, cercetătorul rus Urutskoïev mi-a mărturisit că nu ştie ce forţă a propulsat capacul reactorului Elena, care cântărea aproape 2000 de tone și care a căzut alături de reactor. Nu există nicio explicaţie rezonabilă în această privinţă, iar cei ce pretind că ar şti, mint. Ipotezele vehiculate în presa ştiinţifică afirmă că incidentul s-ar fi datorat creşterii presiunii vaporilor din reactor. Dar această explicaţie e prostească! Dacă presiunea vaporilor ar fi fost suficient de mare pentru a ridica un capac de o asemenea greutate, cu siguranţă ea ar fi determinat şi explozia pereţilor reactorului, iar aşa ceva nu s-a petrecut. Pereţii reactorului nu au fost nici măcar deformaţi”.


Profesorul Lochak mai spune: „Toată lumea a fost de acord că explozia din sala maşinilor a precedat-o pe cea a reactorului. Dar în ceea ce priveşte aprecierea intervalului de timp dintre cele două explozii, s-a înregistrat un fapt inexplicabil. Toţi cei care se găseau la faţa locului au estimat că acest interval a fost de 3 secunde. Totuşi, exploziile au putut fi auzite la mulţi kilometri depărtare de jur împrejur, iar martorii aflaţi la distanţă au afirmat că intervalul dintre ele a fost de cca 30 de secunde. Diferenţa dintre aceste aprecieri e mult prea mare pentru a o pune pe seama impreciziei subiective fireşti. Ne putem înşela cu 2-3 secunde, dar nu cu 30!”

Profesorul Georges Lochak afirmă în continuare: „O altă enigmă: măsurând magma răcită din jurul bazei reactorului, grupul condus de Urutskoïev a estimat că după explozie n-a mai rămas decât 10-20% din combustibilul nuclear. Ce s-a petrecut deci cu cea mai mare parte din cantitatea de combustibil? Aceasta nu a putut fi disipată de norul de la Cernobîl. În acelaşi timp ştim, chiar dacă nu s-a dezvăluit niciodată publicului larg, că au avut loc tot felul de transmutaţii în interiorul reactorului în momentul accidentului. De exemplu, s-au găsit în jurul reactorului 10 tone de aluminiu, metal care n-are nimic de-a face cu construcţia unui reactor...”.

Explozia centralei nucleare de la Cernobîl din fosta Uniune Sovietică a provocat o emisie de câteva tone de materii radioactive în atmosferă. Din fericire, această explozie de mari proporţii n-a fost decât termică. Nu a avut loc o explozie nucleară. Reactorul distrus conţinea 180 tone de uraniu îmbogăţit. Dacă s-ar fi produs o explozie nucleară, consecinţele ar fi fost cumplite. Numeroase teorii au căutat să explice această desfăşurare norocoasă a  evenimentului. Una din ele spune că ar fi existat un ajutor venit din partea unui OZN. În momentul în care s-a declanşat catastrofa, martorii au putut vedea un obiect misterios planând deasupra celui de-al patrulea reactor al centralei nucleare. Sute de persoane au văzut acest obiect care a staţionat un timp în acea zonă. Iată ce ne spune Mikaïl Varitsky:
„Împreună cu alte persoane din echipa mea am mers la locul exploziei noaptea. Am văzut un glob de foc cu diametrul de 6-8 metri, care se mişca lent pe cer. Când a ajuns la vreo 300 de metri de cel de-al patrulea reactor, două raze de lumină purpurie s-au îndreptat către acesta. Totul a durat cam 3 minute. Apoi, luminile ce porneau din acest obiect s-au stins şi acesta a zburat în direcţia nord-vest”. După aceasta, nivelul reactoarelor a scăzut la un sfert, fapt care, probabil, a făcut să fie evitată explozia nucleară.

După aceste evenimente, în zonă au fost observate în repetate rânduri obiecte zburătoare neobişnuite, care au putut fi chiar fotografiate. Mărturiile, venite din partea unor oameni a căror credibilitate nu poate fi pusă la îndoială, vin să confirme interesul acordat de civilizaţiile extraterestre fenomenelor care au avut loc la Cernobîl. La ora actuală există certitudinea unei intervenții extraterestre pentru a atenua natura acestei catastrofe.

Aşa cum am spus, deocamdată nu există nicio explicaţie plauzibilă pe care ştiinţa contemporană să ne-o ofere pentru a înţelege cum a fost posibilă ejectarea unui capac de 2000 de tone, fără deteriorarea pereţilor reactorului. Ar putea fi însă vorba de o forţă antigravitaţională, necunoscută oamenilor de ştiinţă. Această forţă misterioasă s-a manifestat în ansamblul spaţiu-timp din apropierea exploziilor, influenţând curgerea timpului local, fapt care ar putea explica modul diferit în care a fost perceput timpul în interiorul şi în exteriorul centralei: s-a înregistrat o diferenţă temporală de cca 27 de secunde. În plus, dispariţia a 90% din combustibil şi descoperirea a 10 tone de aluminiu inofensiv nu pot fi atribuite unei banale întâmplări. Şi în acest caz, tentativele ştiinţei de a explica fenomenele nu sunt convingătoare. Însă este clar că acolo s-a produs o transmutaţie controlată, care a blocat orice posibilitate de explozie nucleară. În plus, mărturiile cu privire la razele de lumină purpurie orientate de un OZN către reactorul 4 sunt asociate cu fotografii care confirmă fără echivoc acest lucru.

De-a lungul timpului,câțiva membri ai armatei americane care se ocupau de rachete balistice nucleare au declarat că mai multe ogive nucleare au fost neutralizate de OZN-uri. E foarte posibil ca în anumite cazuri, încărcăturile de uraniu să fi fost transmutate şi în locul lor să se fi găsit doar reziduuri de aluminiu. Însă armata SUA, ca de altfel şi cea rusă, franceză şi israeliană nu au făcut niciodată declaraţii publice în legătură cu acest subiect.

Explozia din 11 martie 2011 de la centrala din Fukushima este fără îndoială cel mai mare accident nuclear de pe planetă, contaminând întreaga Japonie şi punând în pericol, într-o măsură mai mare sau mai mică, viaţa din emisfera nordică. S-a estimat că nocivitatea acestei catastrofe a fost de 30 de ori mai mare decât cea de la Cernobîl. Niciodată o cantitate atât de mare de combustibil nuclear (uraniu, plutoniu, mox) nu s-a aflat fără control în aer liber.


Am vorbit mai sus despre fenomenul de transmutaţie care a avut loc în interiorul reactorului de la Cernobîl. Ştim că transmutarea uraniului în aluminiu este posibilă, dar ştim noi oare să provocăm acest fenomen? Ne îndoim, căci altfel, sisteme de securitate bazate pe acest tip de transmutaţie ar echipa toate centralele nucleare terestre. Fără a avea vreo explicaţie ştiinţifică viabilă şi pe baza intervenţiei fotografiate, chiar filmate, a OZN-urilor la Cernobîl, ideea că acest fenomen inedit de transmutaţie este strâns legat de intervenţia extraterestră este demnă de luat în considerare. Ca urmare a acestei intervenţii, poluarea survenită în urma accidentului nuclear de la Cernobîl a fost de zece ori mai mică. În acest fel, ne putem face o idee despre amploarea distrugerilor ce ar fi avut loc dacă nu s-ar fi produs transmutarea combustibilului nuclear. Cunoscând aceste aspecte şi ţinând cont de tonele de combustibil nuclear aflate în joc în Japonia, accidentul de la Fukushima ar fi trebuit să fie de 300 de ori mai grav decât cel de la Cernobîl. Dar n-a fost aşa.

În numărul 53 al revistei Sortir du nucleaire, care militează pentru renunţarea la tehnologiile nucleare şi adoptarea unei noi politici energetice, se menţionează că la Fukushima s-a emis de 10 ori mai puţin cesiu 137 decât la Cernobîl şi de 100 de ori mai puţin stronţiu 90. Emisia de iod 131 de la Fukushima a fost de asemenea inferioară celei de la Cernobîl. Luând în consideraţie masele de combustibil, numărul de reactoare afectate și bazinele cu uraniu de la Fukushima, aceste cifre sunt de neînţeles. E absurd să punem în discuţie probitatea revistei antinucleare care a furnizat aceste cifre. Şi atunci care este explicaţia? Nici dispoziţiile inadecvate date de compania de energie electrică locală (TEPCO), nici măsurile luate de guvernul japonez n-ar fi putut avea un asemenea impact. E vorba de ceva cu totul diferit. N-am fi departe de realitate dacă am afirma că 99% din efectele nocive de la Fukushima au fost şi continuă să fie anihilate. În plus, activitatea OZN de deasupra Fukushimei este extraordinar de intensă. Toate acestea converg spre concluzia că aceste fenomene nu se petrec la întâmplare, și că sunt dovada unei intervenţii masive asupra zonei sinistrate şi a împrejurimilor.

Agenţia Reuters, proprietate a familiei Rothschild, afirma pe 6 aprilie 2012 că nucleul reactorului 4 ar fi intrat în fuziune şi ar fi traversat soclul reactorului. Este ceea ce se numeşte sindromul chinezesc. Aceasta este consecinţa cea mai gravă a fuziunii unui reactor nuclear, în care elementele implicate în combustie străpung barierele ce le înconjoară şi se scurg în pământ. Ținând însă cont de nivelul contaminării înregistrat, informaţia transmisă de Reuters, deşi poate să pară logică, nu poate fi adevărată! În realitate, ea ascunde fenomene ce scapă mondialiştilor iluminaţi. Nu putem să nu remarcăm încă o dată că agenţiile de presă de acest gen au rolul de a înfricoşa populaţia şi de a o menţine în ignoranţă, căci cine reuşeşte să inspire teamă, controlează oamenii.

În realitate, este vorba de un cu totul alt scenariu. O creştere bruscă a temperaturii nucleului se poate datora unui fenomen de transmutaţie, similar celui de la Cernobîl. Acest fapt nu indică o scurgere în pământ, scăpată de sub control, a combustibilului aflat în fuziune, ci un fenomen controlat de transmutare. Pentru a stopa fuziunea nucleară, e foarte probabil să regăsim în acest reactor o anumită cantitate de aluminiu, rod al unei transmutări cu rol protector. O altă posibilitate ar fi realizarea unei fuziuni controlate, asistată de mijloace tehnologice extraterestre. În acest caz, fie că reactorul ar fi găurit sau nu, nu s-ar înregistra efecte negative. Ceea ce s-ar scurge în pământ ar deveni inert, vitrificat. Toate acestea implică un control asupra transmutării moxului (fluid nuclear), a uraniului şi a plutoniului, ceea ce depăşeşte posibilităţile tehnologice actuale ale omenirii. Este lesne de înţeles de ce TEPCO, cei câţiva membri ai guvernului japonez şi clanul Rothschild nu vor difuza o asemenea informaţie, chiar dacă sunt la curent cu ceea ce s-a petrecut. Aceasta ar implica recunoaşterea existenţei unei civilizaţii extraterestre care a intervenit pentru a repara distrugerile provocate de nebunia consorţiului transnaţional.

Totuşi, analiza incidentelor de la Fukushima nu se poate opri aici, toate acestea neputând explica faptul că 99% din efectele negative ale exploziei au fost limitate la zona de amplasare a centralei, la atmosferă şi la oceanul Pacific. Având în vedere consecinţele reduse ca amploare, ne putem gândi că a avut loc şi o curăţire a oceanului şi a atmosferei prin transmutarea radionuclidelor. Dar cum s-a petrecut asta? Misterul va continua să existe atâta timp cât informaţiile vor fi cenzurate. Astfel, chiar dacă o treime din suprafaţa ei a fost puternic afectată de poluarea radioactivă, Japonia este salvată. În continuare, forţa colectivă şi spiritul civic al poporului japonez vor face ce trebuie pentru a redresa o ţară care părea condamnată pentru mult timp de-acum înainte.

La Fukushima a fost observat un dublu fenomen: a fost semnalată şi prezenţa aparatelor ASTRA TR-3B şi a altor sisteme antigravitaţionale produse de forţele Noii Ordini Mondiale. Acestea au sosit pentru a încerca să oprească intervenţia civilizaţiei extraterestre ce urmărea să repare stricăciunile. Totuşi, tehnologia acestui consorţiului transnaţional a rămas cu mult în urmă, așa că ei n-au putut decât să asiste neputincioşi la ce se petrece, nedispunând de cele necesare pentru a bloca intervenţiile venite din cosmos. Desigur, putem afirma că este vorba de un amestec în evoluţia noastră. Dar el are loc doar în caz de riscuri majore. Strategiile şi tehnologiile folosite de aceşti binefăcători necunoscuţi depăşesc de departe tot ceea ce Noua Ordine Mondială a reuşit să pună în aplicare cu ajutorul „exo-zbirilor” săi. După toate aparenţele, o inteligenţă necunoscută şi o înţelepciune cosmică supraveghează sistemul nostru solar. Aceste informaţii întăresc ipoteza că forţe dotate cu înţelepciune şi tehnologii extrem de avansate veghează asupra noastră, intervenind atunci când există riscuri majore pentru omenire şi pentru planeta Pământ.


Pentru mai multe informații legate de cutremurul din Japonia din 11 martie 2011 citiți și: „Cutremurul din Japonia a fost provocat”, aici: 
http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/10/cutremurul-din-japonia-fost-provocat.html

Ora zero - Dezastrul de la Cernobîl (RO)Bătălia Cernobîlului (RO)Fukushima Tsunami

-->

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *