MTV - Video Music Awards - un megaritual masonic ocult, închinat Satanei
MTV - VIDEO MUSIC AWARDS
 - UN MEGARITUAL MASONIC OCULT, ÎNCHINAT SATANEI -

Pentru cei mai mulţi dintre telespectatorii fideli ai postului MTV, ceremonia premiilor video-muzicale (Video Music Awards) 2009 organizată pe 13 septembrie la New York a trecut probabil drept un spectacol mai „nonconformist”. Însă pentru ochiul unui observator atent şi avizat, sub aparenţa spontaneităţii şi a originalităţii, în desfăşurarea întregului eveniment au fost vizibile o multitudine de simboluri şi manifestări oculte, conforme cu anumite tradiţii. În cele ce urmează vom dezvălui faptul că sub masca show-ului MTV s-a desfăşurat un ritual masonic ocult închinat Satanei, la care au participat, din păcate, sute de milioane de telespectatori din toată lumea, contribuind astfel la amplificarea efectelor sale nocive şi perturbatoare.

Cântăreaţa Lady Gaga în timpul reprezentaţiei

Este ceva obişnuit ca ceremoniile premiilor MTV să includă manifestări stranii, vulgare, tenebroase sau chiar oculte. Însă în cadrul spectacolului din acest an, simbolurile şi manifestările ritualice sataniste au fost de-a dreptul ostentative. Privitorii neavizaţi au considerat probabil anumite gesturi, cuvinte, costume sau elemente de scenografie ca  discutabile, nebuneşti, şocante, teribiliste sau originale. Adevărata semnificaţie a acestor show-uri poate fi identificată numai în cazul cunoaşterii unor minime elemente ale ritualisticii şi simbolismului masonic secret, dezvăluite în ultimii ani de către o serie de publicaţii. Doar astfel putem realiza că, de fapt, întregul spectacol a fost o voalată punere în scenă a unor ritualuri malefice, a căror încărcătură subtilă a fost transmisă virtual întregii planete.

Spectacolul MTV Video Music Awards (VMA) 2009 a fost foarte diferit faţă de cele precedente, fiind focalizat pe un număr redus de artişti şi ignorându-i pe foarte mulţi alţi muzicieni sau trupe de succes. Cei „aleşi” au devenit personaje ale ceremoniei MTV şi au interpretat diferite scene ale dramei ritualice. Desigur, această afirmaţie poate părea greu de crezut în ochii telespectatorilor obişnuiţi ai postului MTV. Însă prin identificarea elementelor oculte ale lojilor masonice şi aceştia vor putea să decodifice referinţele simbolice ale anumitor ceremonii malefice de sorginte satanică ce au inspirat acest spectacol.

Predica Marii Preotese şi evocarea entităţii unui demon sau a unei persoane decedate
Marea Preoteasă a industriei muzicale, Madonna, „înţeleapta” mult venerată a MTV-ului, deschide show-ul cu un moment solemn: elogiul adus lui Michael Jackson. În ciuda faptului că ei doi nu fuseseră nici apropiaţi şi nici nu se cunoscuseră prea bine, Madonna, adeptă a curentului Kabala ce cuprinde învăţături studiate în cadrul lojilor masonice, a fost totuşi cea aleasă să îi aducă un ultim omagiu. Madonna chiar a fost criticată, în urmă cu câţiva ani de către rabinul Ariel Bar Tzadok, pentru că abuzează în creaţiile sale video-muzicale de simbolismul provenit din tradiţia Cabala, acesta considerând sacrilegii acţiunile cântăreţei de a dezvălui printr-un tatuaj „numele secret al lui Dumnezeu” şi de a imita elemente ale practicilor religioase iudaice: http://www.koshertorah.com/PDF/madonna%20kabbalah.pdf

Discursul cabalistic al Madonnei în faţa sălii ridicate în picioare în semn de omagiu s-a axat pe ideea „Michael Jackson a fost un rege venit din alte lumi” şi a fost punctat cu afirmaţia „totuşi el a fost şi o fiinţă umană”. După discurs, pe ecran a fost proiectat un omagiu video început lugubru, cu figura de cadavru înviat din morţi a lui Jackson, din clipul Thriller (Groaza), unde acesta juca rolul de zombi dansator, alături de alte personaje în putrefacţie, proaspăt ieşite din morminte. În timp ce pe scenă o trupă de artişti reproduce mişcările sacadate din videoclip, din boxe se aude vocea lui Vincent Price recitând renumitele versuri ale cântecului, însoţite în final şi de binecunoscutul râs demonic al aceluiaşi actor:
Întunericul se aşterne pe pământ / miezul nopţii e aproape / creaturi se târăsc în căutare de sânge / ca să terorizeze tot cartierul.
Şi oricine va fi găsit / cu sufletul decăzut / trebuie să stea şi să înfrunte haitele iadului / şi să putrezească în carcasa unui cadavru.
Cea mai infectă duhoare e în aer / spaima celor 40000 de ani / şi siniştri vampiri din fiecare mormânt / se apropie pentru a-ţi pecetlui sfârşitul.
Şi deşi te lupţi să rămâi în viaţă / corpul tău începe să tremure / căci niciun muritor nu poate rezista / groazei.
Desigur, putem consideră că e oarecum normal ca cel mai răsunător succes al lui Michael Jackson să fie inclus într-un memorial. Însă a începe omagiul postum tocmai cu aceste secvenţe, la doar câteva săptămâni după înmormântare, a fost o alegere cel puţin stranie şi macabră. Cineva, undeva, a luat nişte decizii destul de dubioase în organizarea evenimentului, dar, deloc surprinzător, acest lucru s-a potrivit de minune cu vibraţiile întregului spectacol, ce parcă a fost în permanenţă bântuit de fantoma regretatului cântăreţ.

Testarea/umilirea neiniţiatului şi solidaritatea „frăţească” masonică 

După acest omagiu pregătitor şi introducerea showului, a urmat decernarea primului premiu al serii. Cântăreaţa de pop-country Taylor Swift, o frumoasă americancă în vârstă de 19 ani, reuşeşte performanţa de a câştiga în detrimentul unor vedete „consacrate” precum Lady Gaga, Beyonce, Katy Perry sau Pink, premiul la categoria „Cel mai bun videoclip feminin”, cu un cântec romantic adolescentin, care a contrastat puternic cu melodiile celorlalte nominalizate şi cu întreaga manifestare. Ea a urcat pe scenă pentru a-şi ţine discursul de mulţumire, însă Kanye West, unul dintre cei aparţinând cercului de „iniţiaţi”, cunoscut ca adorator al lui Baphomet (citeşte şi articolul Simboluri oculte satanice într-un videoclip premiat în 2008 lagala premiilor Grammy) apare şi el pe scenă, îi smulge microfonul din mână şi în faţa sălii şi a milioanelor de telespectatori clamează că Beyonce „a avut cel mai bun videoclip din toate timpurile”. Această ieşire a provocat foarte multe controverse în zilele care au urmat, ajungând să fie comentată şi de către preşedintele SUA, Obama.

În mod evident, toată această  scenă regizată a reprezentat, de fapt, iniţierea cântăreţei Taylor Swift în ceea ce este numit „Cercul aleşilor”, proces specific mai ales fraternităţilor pre-masonice masculine sau feminine din campusurile universitare americane sau bandelor de mafioţi. „Profana” este umilită în faţa colegilor de breaslă şi i se spune că nu este vrednică să fie pe aceeaşi scenă cu Beyonce, maestra de ceremonii. Totodată, momentul este şi o expresie a jurământului masonic de apărare, susţinere reciprocă şi loialitate faţă de „fraţi”, în absolut orice situaţie. Tânăra cântăreaţă Taylor Swift rămâne fără cuvinte şi se retrage de pe scenă în urma calvarului emoţional creat de rapper-ul care i-a stricat primirea primului premiu din carieră, contestându-i public meritul acestei recunoaşteri.

Rugăciunea către Satan

Prezentarea premiului pentru cel mai bun videoclip rock este realizată de către actorul de comedie Jack Black. El apare pe scenă îmbrăcat într-o ţinută heavy metal, ţinând în mână o secure uriaşă şi având pe tricou numele unui joc video, bineînţeles ultra-violent, căruia îi face reclamă. Fiind vorba de premiul secţiunii rock, el îndeamnă audienţa să se roage împreună la „diavol” şi să ridice în aer coarnele diavolului, adică semnul satanist realizat cu degetul mic şi arătător ridicate în aer, prezent în gesturile multor vedete şi lideri politici. Apoi cere publicului să se ţină de mâini şi începe rugăciunea: „Dragă Satan domn al întunericului…”. Situaţia se pretinde a fi una umoristică, altfel nu vedem cum ar putea fi explicată prezenţa unei astfel de rugăciuni satanice într-un spectacol TV la o oră de maximă audienţă, de exemplu părinţilor pe bună dreptate îngrijoraţi pentru soarta copiilor lor. Începută într-un ton semi-amuzant scena este încheiată de către Jack Black într-o notă mai gravă prin cuvintele: „Te rog să acorzi celor nominalizaţi în această seară succes neîntrerupt în industria muzicală”. Această ultimă frază lipsită de orice haz, a lăsat sala fără cuvinte. Ea releva de fapt adevărul întunecat al industriei divertismentului mondial actual. Rezultatul net al acestei scene: toată lumea a făcut semnul satanist „coarnele diavolului”, apoi s-au luat reciproc de mâini şi s-au rugat la Satana. Poate că această scenetă „comică spontană” ar fi trecut drept o satiră insignifiantă într-un alt spectacol. Însă, în contextul prezentat, alături de numeroase elemente ale unor alte momente oculte, aşa-zisa satiră s-a transformat într-o sinistră şi satanică realitate.

Sacrificiul ritual/Vânzarea sufletului

Reprezentaţia lui Lady Gaga a fost apreciată ca fiind una „strălucitoare” de către mulţi dintre fanii săi. Dacă aceşti fani ar fi fost întrebaţi ce anume a simbolizat ea, pe feţele acestora ar fi apărut probabil o adâncă nedumerire. Iată declaraţia cântăreţei referitoare la această reprezentaţie într-un interviu pe gagadaily.com:
- Credeţi că această reprezentaţie va fi unul dintre momentele memorabile ale VMA?
- Ştiu că aşa va fi. Eu am următoarea filozofie: are rost să faci un lucru doar dacă va fi memorabil, doar dacă va schimba ceva, dacă va inspira o mişcare. Prin această melodie şi prin show-ul realizat pe scenă, sper să spun ceva foarte grav despre faimă şi preţul ei.
- Ceva grav? Ce anume?
- O să vedeţi.
- Cu ce te vei îmbrăca?
- Aş spune că recuzita este o reprezentare a celor mai renumiţi şi mai stoici martiri din istorie. Intenţia este de a fi o reprezentare simbolică a oamenilor. După vizionarea spectacolului, dacă îl veţi studia cu atenţie, veţi observa cum se revelează referinţele şi simbolurile.

Decorul scenei a fost şi el simbolic. Gaga apare în interiorul unui templu sau palat medieval, cu coloane, candelabre şi tablouri. Cadrul seamănă surprinzător de mult cu descrierile locaţiilor în care „aristocraţia ocultă” desfăşoară ritualuri, experimente de manipulare sau control mental şi chiar sacrificii umane. În centru, fără a putea fi trecute cu vederea, se află o arcadă şi două coloane masive.
Foto dreapta: Decorul reprezentaţiei lui Gaga. Observaţi cele două coloane şi arcada. Acestea sunt simboluri masonice inconfundabile, după cum putem observa şi din litografia alăturată.

Referirile evidente la secta francmasoneriei sunt sugerate şi prin elementele oculte ritualice ale scenetei. Masonii având grade mici obişnuiesc să regizeze în templele lojilor ritualuri ce evocă momente alegorice. Folosirea acestor elemente oculte în contextul mesajului transmis de cântecul Paparazzi simbolizează obţinerea rapidă a faimei şi succesului prin realizarea ritualurilor masonice în care sunt realizate sacrificii umane simbolice, acestea fiind sugerate de prezenţa din belşug a sângelui pe corpul şi faţa cântăreţei. Spre deosebire de gradele mici, gradele înalte ale masoneriei practică ritualuri de magie neagră în care sunt sacrificate animale şi chiar fiinţe umane pentru a fi obţinut ajutorul şi „bunăvoinţa” entităţii guvernatoare reprezentată de Baphomet/Satana/Lucifer.
Când însângerata Gaga atârnată de un ştreang este ridicată în aer, din spatele scenei, printre coloane, apare o lumină intensă, în timp ce dansatorii ridică braţele spre cer, în semn de slavă. Această scenă finală a sacrificiului sugerează reuşita ritualului: apariţia lui Lucifer, „Purtătorul Luminii” (citeşte şi articolul Flacăra libertăţii şi adorarea «purtătorului de lumină»).

Steaua ce răsare (Rising star)

La revenirea în sală, Gaga apare îmbrăcată într-o rochie roşie, care îi acoperă chiar şi faţa, iar pe cap poartă o coroană de aceeaşi culoare, costumaţie deosebit de stranie. Devenită un simbol viu al jertfei sângeroase, ea urcă pe scenă pentru a primi „Premiul pentru cea mai bună nouă speranţă muzicală” (Best New Artist) şi a confirma astfel că efectul vânzării sufletului este obţinerea „bunăvoinţei” infernale şi succesul în industria muzicală. Fanii şi revistele de specialitate continuă s-o numească pe Lady Gaga „excentrica, nemaivăzuta, minunata, inegalabila”. Reprezentaţia ei e cu atât mai şocantă cu cât cântecul în sine nu are subiect sau tematică violentă.

Iniţierea ucenicului (primul grad masonic)
Este absolut imposibil ca un mason să privească momentul în care cântăreaţa Pink îşi face apariţia pe scenă şi să nu-şi amintească instantaneu de clipa iniţierii sale în primul grad al masoneriei. Iată aici o descriere sumară a cadrului acestui eveniment: „Candidatul la iniţiere este deposedat de bunurile materiale şi rămâne îmbrăcat într-o ţinută ciudată. Aceasta include legarea la ochi cu o bucată de pânză şi folosirea unei funii în formă de laţ. Candidatul este condus în camera pentru iniţiere, dar nu poate să vadă ceea ce se întâmplă în jur.” – Mark Stavish, Freemasonry: Rituals, Symbols and History of the Secret Society

Foto stânga: Pink are o pânză neagră legată la ochi şi va fi ridicată în aer cu ajutorul unei frânghii în formă de laţ. Costumul îi lasă sânul stâng aparent dezvelit. În locul piciorului stâng dezgolit, costumul său are un model cu pătrăţele în genul tablei de şah, identic cu cel al podelei standard a templelor masonice (vezi poza următoare, foto stânga). Foto dreapta: Candidatul este legat la ochi, cu laţul de frânghie în jurul gâtului, cu piciorul stâng şi cu jumătatea stângă a pieptului dezgolite.

Evoluţia pe scenă sau, mai bine zis, deasupra scenei, a cântăreţei Pink a fost un ameţitor show de acrobaţie la trapez (foto dreapta) care fără îndoială, a lăsat audienţa complet dezorientată. În mod evident aceasta reprezintă încă o trimitere evidentă la ritualul ocult al masoneriei pentru că de fapt acesta este şi efectul iniţierii în primul grad al francmasoneriei:

Ochii îi sunt acoperiţi şi o frânghie în formă de laţ îi este trecută în jurul gâtului. În acest moment novicele intră în stadiul marginal, asociat cu încercările; el nu poate vedea, simţul său de orientare îi este complet perturbat, îmbrăcat fiind ca un condamnat înainte de execuţie.” J.S. La Fontaine, Initiation – Ritual Drama and secret knowledge across the world

Concluzie

Ceremonii precum cea a premiilor video-muzicale ale MTV definesc şi cristalizează cultura muzicală a unei epoci. Ele consacră anumiţi artişti „aleşi” şi îi lasă în conul de umbră al uitării şi anonimatului pe alţii. După cum se poate vedea mai sus, întregul spectacolul VMA din acest an a fost amestecat cu simbolismul ocult al ritualurilor masonice. Oare de ce MTV expune tineri şi copii (care nu ştiu nimic despre ocultism) unor astfel de ritualuri mascate? Cine poate estima efectul subliminal al acestor spectacole asupra telespectatorilor? Oare se urmăreşte „educarea” noilor generaţii pentru a accepta aceste simboluri ca parte a culturii lor cotidiene? Există cu certitudine un al doilea nivel de interpretare în multe producţii MTV (Masonic TV).


Decodificarea acestor simboluri ne poate ajuta să înţelegem resorturile subtile şi adevăratele intenţii ale celor ce se ascund în spatele industriei de divertisment, care modelează de ani şi ani de zile idealurile şi gândirea adolescenţilor din întreaga lume, oferindu-le nişte false modele de viaţă, capabile de orice compromis pentru faimă şi câştiguri materiale.


Comentarii

 1. Un articol exceptional care ne arata fara echivoc cum cele mai populare figuri ale lumii sunt actualmente complet date unor structuri demonice alaturi de care au pactizat pentru a sluji in lucrarea globala de control si dominatie.

  Si asta nu e inca cea mai mare problema, ci faptul ca toti acesti indivizi sunt posedati de niste demoni asupra carora nu detin controlul. Distrugerea care acum se intampla peste tot in lume si pe care o vedem atat de bine portretizata in concertele masonico-satanice de pe scenele Americii este oglinda unor minti subjugate complet de intunericul demoniac in care s-au pierdut.

  Iar daca vedetele se comporta astfel in public, personajele politice si religioase care iau decizii criminale si manipuleaza publicul zi de zi sunt cel mai probabil abonate la ritualuri cu mult mai rele. Pe aceasta cale este mai mult decat evident ca demonii de care sunt posedate personalitatile lumii sunt creaturi lipsite de intelepciune care insufla aceeasi lipsa de calitati victimelor lor. De aceea se si dau in spectacol intr-un mod atat de penibil, fac greseli dupa greseli in gestionarea relatiei cu exteriorul, exagereaza cumplit in pretentii si revendicari, sufera de o infatuare morbida si recurg la distrugere, atrocitate si barbarie ca mijloace ale crearii unui organism imperalist cred ei sofisticat, legitim si unic. Ceea ce nu este decat o alta halucinatie colectiva izvorata din limitarea si nebunia unor minti pierdute si posedate.

  Pentru imaginea de ansamblu recomand in continuare: http://masoneria.fortasigratie.ro

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eduard, îți mulțumim pentru comentariul pertinent. O să folosim link-ul pe care ni l-ai indicat. Aceste realități trebuie aflate de către cât mai mulți oameni. Numai așa mai avem o șansă să ne apărăm integritatea fizică și mentală.

   Ștergere
 2. Ma bucur de fiecare data atunci cand intalnesc oameni educati, constienti si proactivi, actionand impotriva "Mordorului", reprezentare simbolica atat de acurata a lucrarii demonice desfasurate nespus de virulent pe aceasta planeta! Lucrare pe care, pana la urma, elfii, gnomii, nimfele si hobitii (reprezentand fortele oculte benefic-orientate din aceasta lume si dincolo de ea) impreuna cu niste oameni extraordinari au dat-o gata, trimitand-o inapoi in intunericul infernal din care a luat nastere. Sper sa apuc sa traiesc acest deznodamant in timpul vietii mele aici!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *