vineri, 13 ianuarie 2017

Illuminati - cine sunt si ce vor ei + documentare (RO)
ILLUMINATI – CINE SUNT ȘI CE VOR EI

Illuminati sunt un grup de familii elitiste, extrem de bogate, a căror agendă este controlul total al omenirii și al lumii. Există dovezi că adevărații Illuminati de astăzi sunt descendenții unei societăți secrete antice, formată din familii cu aceeași moștenire genetică, și care au ca scop final globalizarea – guvernarea întregii lumi, printr-o bancă centrală unică, o monedă unică și o poliție și o armată unice, care le vor servi la înrobirea maselor.

Conducători de la vârful Illuminati
1. Lord Jacob de Rothschild. 2. Fiul său, Nathaniel. 3. Baronul John de Rothschild. 4. Sir Evelyn de Rothschild. 5. David Rockefeller. 6. Nathan Warburg. 7. Henry Kissinger. 8. George Soros.
9. Paul Volcker. 10. Larry Summers. 11. Lloyd Blankfein. 12. Ben Bernanke (Shalom)

Numele acestei societăți secrete vine de la termenul latin illuminatus, adică „cel luminat, trezit, inspirat, fericit”, și a denumit inițial societatea secretă bavareză fondată în 1776. Creatorul său, Adam Weishaupt, își declara astfel cele mai nobile intenții: combaterea superstițiilor și a influenței religiei asupra vieții publice și stoparea abuzurilor statului asupra cetățenilor, care se exercitau cu ajutorul nemijlocit al Bisericii Catolice. Nu-i de mirare deci că Illuminati au fost scoși în afara legii destul de repede, acest lucru petrecându-se în 1785.

Astăzi, termenul Illuminati a fost oarecum romanticizat, fiind asociat cu banii și puterea și croindu-și drum în lumea filmului și a muzicii: pe lângă unii politicieni, mulți actori, cântăreți, sportivi sau realizatori de televiziune lasă să se înțeleagă că ar aparține societății Iluminaților. Și chiar atunci când acest lucru e adevărat, aceștia fac parte din eșaloanele exterioare ale ordinului, sau sunt folosiți de adevărații membri pe post de trofee, de figuri de marcă. N-o să-i vedeți niciodată pe adevărații membri ai societății secrete Illuminati în aceeași încăpere cu acești pretendenți.


Dar cine sunt, la urma urmei, acești faimoși Illuminati? Este vorba de familii celebre, cu un lung istoric: Rothschild, Rockefeller, Windsor, descendenții Merovingienilor (dinastia regilor franci) Du Pont și alții. Este adevărat că unii dintre aceștia apar astăzi în viața publică, dar o fac numai pentru a implementa agenda Iluminaților la nivelul practic, de bază. Adevărații Iluminați nu se arată niciodată în public, operând din spatele scenei, din locuri nevăzute, secrete și sigure. Aceste familii elitiste se reproduc doar între ei, pentru a-și păstra moștenirea genetică nealterată și a preveni diluarea liniei lor de sânge cu genele maselor, deoarece acest lucru ar crește riscul ca puterea și cunoștințele lor avansate să se piardă. Se pare că de aici vine și termenul de „sânge albastru”, însemnând împerecherea exclusivă între membri ai unor familii regale, care trebuie să-și mențină puritatea sângelui. Abaterile de la această regulă sunt rare și sunt permise numai atunci când este nevoie de o infuzie de trăsături genetice dezirabile – cum s-a întâmplat în cazul prințesei Diana de Windsor, de care ulterior s-au dispensat.

Structura piramidală a societății în Antichitate
Faraon, oficiali guvernamentali (viziri, preoți, nobili),
soldați, scribi, negustori, meseriași, țărani, sclavi

Marea majoritate a indivizilor care dețin poziții de putere notabile în ziua de azi, și care par să nu aibă nicio legătură unii cu alții, sunt de fapt strâns legați, având aceeași strămoși de sânge – familiile regale din urmă cu sute și chiar mii de ani. Dreptul divin al regilor de a conduce își are originea în această genealogie arhaică, menținută nealterată datorită faptului că aceștia erau convinși că sunt descendenții direcți ai zeilor și, prin urmare, nu trebuie să se supună niciunei autorități terestre. În felul acesta și-au impus dreptul de a deține pozițiile de putere, din care puteau dicta și conduce masele, care n-aveau niciun drept să le conteste autoritatea. Iar această convingere persistă și astăzi în rândul descendenților Illuminati, cei care controlează lumea în prezent. De aceea vedem acum în toată lumea familii de elită locuind în palate fabulos de scumpe, și care și-au obținut pozițiile de putere și control prin forță și opresiune. Membrii acestor familii au căpătat această putere discreționară doar pentru că s-au născut într-o familie care a moștenit „dreptul divin de a stăpâni și conduce”, și care și astăzi folosește forța, violența și opresiunea pentru a-și menține acest drept, deși într-un mod mai puțin vizibil, pentru a nu stârni suspiciuni în rândul populației.

Familiile Illuminati sunt cele care determină acțiunile militare, trimițând soldați pe post de carne de tun în țări sărace, dar bogate în resurse naturale. Membrii acestora au creat sistemul monetar, pentru a înrobi și a controla populația, dictând ratele dobânzilor și cantitatea de bani aflată în circulație, via Banca Angliei și Rezerva Federală a Statelor Unite, trăgându-și apoi un procent consistent prin nenumăratele taxe, inventate și legalizate tot de ei. În acest fel sunt finanțate acțiunile militare aducătoare de profit și este întreținut luxul și stilul de viață, pe care ei îl consideră un drept natural, derivat din dreptul divin de a stăpâni discreționar.

Dreptul divin ne ajută să ne explicăm și de ce membrii Illuminati, care sunt direct responsabili de oprimarea și măcelărirea a milioane de oameni nevinovați, nu simt nicio emoție, niciun dram de compasiune față de aceștia. Oamenii de rând nu sunt semenii lor. Ei se prefac doar că sunt eliberatorii lor și-și continuă viața de zi cu zi fără nicio remușcare. Lipsa empatiei este trăsătura cheie a Iluminaților, căci ei sunt convinși că ceea ce fac este o lucrare divină, și acesta este un alt motiv pentru care liniile lor de sânge trebuie păstrate intacte: ei pur și simplu nu pot risca apariția unui descendent cu trăsături emoționale indezirabile, care să le amenințe abilitatea de a conduce fără sentimente, cum ar fi compasiunea.

Illuminati sunt cei care au creat și dețin toate structurile și organizațiile de importanță majoră care alcătuiesc așa-zisa civilizație în care trăim astăzi. De fapt, acestea servesc la prinderea în capcană și înrobirea noastră, ca să le sprijinim agenda. Armata, politica, justiția, religia, sistemul de învățământ și mass media au fost concepute cu sute, dacă nu mii de ani în urmă, și ele există numai pentru a ne lipsi pe fiecare dintre noi de putere, obligându-ne să o predăm în mâinile unui grup restrâns de oameni, care ne controlează.

Din înaltele și influentele lor poziții de putere, Illuminati controlează instituțiile de la nivelul de bază printr-o rețea de societăți secrete, care au luat naștere în școlile de mistere din Antichitate. Societăți precum Francmasoneria, Iezuiții, Cavalerii Templieri, Cavalerii de Malta etc. lucrează din umbră, în lojile și templele lor, pentru a crea instituții de forță, a isca războaie, a promulga legi și a răspândi droguri într-o societate care trebuie să le servească agenda. Aceste societăți secrete filtrează cu grijă informațiile care trebuie să ajungă la cei aflați în posturi de conducere, pentru a diminua riscul ca masele să afle adevărul. Ei inițiază permanent noi membri, care-i vor servi în diferite feluri: cei mai importanți prim miniștri, președinți de state și membri ai familiilor regale au legături strânse cu societățile secrete.

În ceea ce privește globalizarea politică, avem deja câteva superstate: Uniunea Europeană, Cooperarea Economică Asia Pacific și Uniunea Africană. Există deja planul prin care să se înfăptuiască și Uniunea Nord-Americană, prin atragerea Canadei și Mexicului alături de Statele Unite într-o singură entitate politică și economică. Credeți că politicienilor care lucrează la înfăptuirea  acestei globalizări le pasă de consecințe? Cu siguranță nu, deoarece sunt selectați cu grijă și controlați permanent de forțele oculte extrem de puternice din cadrul Iluminaților. Și, o dată acceptate de către mase, aceste uniuni pot foarte ușor să fuzioneze într-o singură uniune sau... o nouă ordine mondială.

Cu siguranță ați observat în ultimii ani o creștere îngrijorătoare a activității militare pe tot globul. Scopul? Bătălia pentru controlul resurselor și al teritoriilor, care-i vor ajuta cel mai bine pe Iluminați să-și implementeze agenda globală în următorii ani. Ați remarcat probabil că forțele polițienești din întreaga lume devin din ce în ce mai militarizate, dându-li se dreptul de a folosi arme ofensive, cum ar fi taserele – bastoane cu electroșocuri, asemănătoare celor folosite pentru controlarea vitelor.

Băncile au în plan implementarea unui sistem fără bani lichizi, sub pretextul siguranței, dar care, în fapt, le va da avantajul unui control total asupra situației noastre materiale și financiare. Vor înlătura astfel orice valoare materială care susține astăzi banii aflați în circulație.
Deja camerele de supraveghere acoperă în prezent aproape fiecare metru pătrat din orașele noastre, instalate „pentru siguranța noastră”, dar în același timp menite să ne țină sub observație, oriunde ne-am duce și orice am face. Așa-zisele atacuri teroriste sunt exploatate la maximum și chiar orchestrate de către cei aflați la putere, cu scopul de a ne impune legi draconice, din nou sub pretextul grijii pentru siguranța noastră, dar care, în realitate, ne îngrădesc și puținele libertăți care ne-au mai rămas.


Cu siguranță, toate aceste realități vă par descurajatoare și chiar deprimante, mai ales dacă este pentru prima oară când căpătați aceste informații. Ar trebui însă să le vedeți ca eliberatoare. Este bine să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea în care trăiți. Numai așa vă veți putea elibera și veți putea trăi o viață fericită, nu una plină de restricții, dictată de alții. Pentru a supraviețui și a-și implementa agenda, Illuminati și uneltele lor care ne controlează și ne manipulează astăzi depind în totalitate de supunerea noastră oarbă, pentru a supraviețui. Ignoranța nu este întotdeauna o binecuvântare.

Vestea bună este că un număr din ce în ce mai mare de oameni din lumea întreagă se trezesc și încep să înțeleagă ce se întâmplă în jurul lor. Văd cum cei puțini îi controlează pe cei mulți și, în loc să ignore această realitate amenințătoare, decid să acționeze și să-și recâștige libertățile. Dacă noi, cei mulți, acționăm și reacționăm pașnic dar ferm, cei puțini aflați în poziții de putere nu mai au cum să-și implementeze agenda de control total.


Traducerea: Olga Constantin (Frumoasa Verde)

Simboluri Illuminati în filme (RO)Îngeri și demoni revelați
Angels and Demons Revealed (RO)9 comentarii:

 1. Sunt cateva erori fundamentale in prezentare. Fotografiile reprezinta exclusiv iudeokhazari si in acest caz nu putem vorbi de o organizatie cu radacini in antichitate deoarece iudeokhazarii au aparut in sec8-9 dupa Cristos. Este bine de subliniat ca iudeokhazarii au furat identitatea evreilor si nu este exclus ca si pe cea a Iluminatilor.Ca nu au suflet si mila fata de ceilalti pamanteni este o caracteristica a religiei iudaice care dispretuiesc pe neiudei si filiatiunea lor salbatica provenind de la triburile khazare de origine turcica din Nordul Marii Caspice.Actualii Iluminati sunt iudeokgazari 100% si au incercat sa se grefeze pe Germania si Hitler i-a alungat si au gasit mediul perfect in SUA pe acre azi o conduc cu exceptia lui Trump care le-a devoalat intentiile dominatoare. Averea uriasa a Iluminatilor provine din finantarea celor doua razboaie mondiale, din inselaciune si pradarea unor state cu importante bogatii minerale (petrol, gaze, minereuri, paduri etc.)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aveți dreptate domnule Gabriel Ștefănescu. Unele dintre figurile din fotografie nu sunt descendenții direcți ai liniilor de sânge regale din Antichitate. Pe aceia nu-i vedem sau, dacă-i vedem, nu le cunoaștem arborele genealogic și nu-i asociem cu vreo societate secretă. Illuminati la vedere sunt interfața celor din umbră. Și da, mulți „evrei iluminați” multimilionari sunt de fapt niște impostori, dar care le implementează cu sârg agenda. Au fost acceptați în Ordin și li s-a permis să acumuleze averi exact în acest scop. Pe acest subiect am postat pe blog un articol intitulat „Khazarii de ieri – evreii de azi”, pe care-l puteți citi accesând acest link: http://frumoasaverde.blogspot.ro/2015/10/khazarii-de-ieri-evreii-de-azi.html

   Ștergere
  2. N-as vrea s-o dau acum pe discursuri antievrei, desi stiu suficiente din modul lor de lucru ca sa ma tem de capacitatea uluitoare de a ne pacali pe noi, fraiericii. Va dati seama ca ei au luat alta cale din momentul in care intre Dumnezeu si ban au ales banul. Pentru ca nu vor sa fie cineva deasupra lor, isi exporta mereu programele mentale peste tot. Am un amic ce a facut cursuri de Cabalah si este aproape imposibil de oprit din dorinta nestapanita de a-si hrani mintea. Acumuleaza informatii asa cum mananc eu uneori dulciuri, satula de atatea reguli, manipulari si restrictii. S-a mai inscris si intr-un grup ciudat de pe net, in care si eu am fost inscrisa, matriceanoiiromanii, unde au fost spalati pe creier si mai abitir. Grupurile new age si multe alte cai spirituale intorc omul invers, il indeparteaza de la Calea sa unica spre Dumnezeu, facandu-l o oaie in turma liderului de grup. Nu stiu daca ati observat ceva in discursul unor evrei: sunt ilogici, alunecosi ca serpii, nu dau niciodata un raspuns clar. Musulmanii ii cunosc cel mai bine, pentru ca au trait laolalta si sunt descrisi foarte amanuntit in Coran. Se pare ca evreii nu mai pot iesi din programul pe care ei insisi l-au construit candva, in negura istoriei si aluneca in jos ca tavalugul, culcandu-i la pamant si pe cei intalniti in cale. Totusi, la 2000 de ani de la Iisus si dupa atatea minti luminate ce au venit pe pamant ca sa ne invete Iubirea si Compasiunea, sa te mai crezi popor ales, este dovada de prostie. Mintea nu este desteapta fara suflet. Mintea poate sa faca predictii, calcule, programe. Sufletul este ceea ce ne face sa fim ceea ce suntem si sa devenim persoane distincte, creative, ce evolueaza constant si se armonizeaza cu TOT. Cei ce-si cresc mintea sunt niste robotei buni sa imite omul creat de Dumnezeu. Amicul cabalist iubeste animalele, nu e rau la suflet, isi munceste si gradina cu legume si flori, deci incearca sa se armonizeze cu ceea ce-l inconjoara si sa-si creasca aura.Problema e ca definitiile si regulile mentale sunt ca o palarie mare pe capul lui, menita sa-l impiedice a avea relatia lui unica cu Dumnezeu. Colac peste pupaza, grupul new age matriceanoiiromanii al lui Gicu Dan, le-a indus membrilor grupului ideea ca ar fi alesi. Idee tot evreiasca, nu? De fapt, amicul mi-a zis ca grupurile spirituale erau pline de evrei, cabalisti, masoni si securisti. Doar eu, ca fraiera, le vorbeam despre iubirea ce trebuie aplicata concret in jurul nostru, cu manutele la treaba, pentru ca daca ne-am nascut in Romania si traim aici, aici ne este Misiunea. Si ma miram eu de ce un val de ura impotriva mea a fost dezlantuit in grupuri. Prin voluntariatul celor din grupuri, Cabala isi asigura lumina necesara ca sa mai existe. Asa functioneaza si masoneria si multe grupuri spirituale. Isi asigura existenta prin munca zilierilor ce fac voluntariat, deci fapte bune. Altfel, Universul ar respinge masoneria si toate grupurile nu tocmai curate ca pe niste virusuri periculoase ce doar iau dar nu dau nimic inapoi. Evreii si-au asigurat perpetuarea prin casatorii cu neevrei. Si-au imbunatatit rasa si poate ca vor ramane din ce in ce mai putini fascistii lor, cei ce se cred arieni. Nu m-ar mira ca inclusiv grupurile celor ca Roxin sa fie dirijate din umbra tot de sforari. Am intalnit prea multe ifose de arieni si alesi prin grupuri, in incercarea mea disperata de a-i uni pe romani in Unu si de a-i determina sa faca fapte bune, ca sa putem face Saltul pe un nivel superior de constiinta.A te crede ales este opusul smereniei, deci Anticrist. A iesit un talmes balmes, dovada ca spalarea temeinica de creiere in sutele de grupuri si-a facut efectul. Romanii, in loc sa alimenteze egregorul nostru comun, asigurand sanatatea tuturor, au alimentat egregorii altora. Cum sa mai invingem illuminati daca muncim pentru ei?!

   Ștergere
 2. Buna ziua ! Interesant articolul , cu multe informatii care probabil pentru multi sunt noi . In opinia mea , cred ca pentru ca fiecare om sa fie mai fericit si mai implinit , trebuie sa aiba succes in aceste 4 domenii :
  1.bani
  2.relatii
  3.sanatate
  4.vocatie
  Aceste domenii nu pot fi luate individual . De exemplu daca ai bani cu care sa te ingrijesti si sa iti cumperi ceea ce vrei tu , dar nu ai oameni de calitate in jurul tau cu care sa vorbesti si sa iti exprimi fericirea , nu vei fi chiar atat de fericit . Noi suntem programati de mici inca de la parnti , scoala , mass-media sa devenim niste sclavi si sa nu avem succes in viata . De aceea eu consider ca , pe langa faptul ca trebuie sa lucram la aceste 4 domenii pe care le-am enumerat mai sus , trebuie sa incepem cu inceputul si sa schimbam(eu as zice evoluam) sistemul in care ne nastem . Nu vreau sa fie un fel de reclama , dar eu sustin meritocratia lui Primo Laurentiu . Va las pe voi sa va informati despre ea si daca vreti ca sa ne unim , sa putem crea o lume mai buna . http://meritocratia.ro/

  RăspundețiȘtergere
 3. Am intalnit multi Oameni cu Idei pe net. Unul dintre ei este dl Florin Colceag. Am intrebat un "dac" de ce nu unesc toate grupurile de patrioti? Mi-a zis ca a incercat, dar nu i s-a raspuns, pentru ca unii daci sunt sub umbrela unui partid, altii sub umbrela masoneriei, altii au Ego-ul prea mare si refuza ideile altora. Asa am patit si eu. Am incercat unire spirituala, tinand cont ca toti pretindem sau credem ca suntem de partea Lui Dumnezeu. N-am reusit, pentru ca exista sute de maestrii spirituali, in afara de preotii care au uitat ca ei ar trebui sa fie apostoli, nu stapani masoni. Argeseanu se crede deja unul dintre cei 144.000 de alesi si-si vinde initierile la pret exorbitant, mai ales ca avem inflatie reiki in Romania, Oreste este virusat de new age, cazand singur in capcana proprie, lacomia de a devora cat mai mult, dar fara discernamant, avem grupuri NLP si tooot felul de cai si caisoare. E prea tarziu sa ne mai unim si ascensionam individual, dupa cum ne tin puterile. Daca Meritocratia este formata din masoni, ei nu sunt in masura sa se tocmeasca, deoarece sistemul corupt din Romania este in buna masura capodopera lor. Ei trebuie sa treaca la reparat, fara a se mai certa pe merite si titluri, pentru ca sistemele elitiste separa, nu unesc. Fericit nu vei fi pe nivelul acesta de constiinta nici daca vei avea bani, grup cu care poti comunica, femeie potrivita. Pentru ca nu fericire am venit sa invatam pe pamant, ci lectii mult mai importante. Depinde de fiecare dintre noi ce n-am invatat pana acum. Un om care n-a invatat altruismul plateste diferit fata de un hot sau un mincinos. E mult de vb si am obosit sa traduc ceea ce stiti cu totii, dar nu in minte ci in inima. De aceea spun marii Invatatori sa cautam Adevarul in noi insine. Eu nu-l caut la masoni pentru ca sistemul piramidal este un esec. E un sistem inchis, ca o casa fara ferestre. Daca ar reciti stimabilii masoni povestea "Prostia omeneasca" ar intelege ce vreau sa spun.

  RăspundețiȘtergere
 4. Am trecut repede peste ceea ce incearca Meritocratia sa faca. Odata ce s-au constituit intr-un Ordin tot idolatrie este, bariera intre ei si Dumnezeu. Toate sistemele de pe pamant au degenerat din cauza lacomiei omului. Este suficient ca intr-un cos cu mere sa strecori un mar stricat si cine isi doreste sa pastreze controlul in locul Lui Dumnezeu isi freaca mainile fericit, asteptand ca toate merele sa se strice. Asa se intampla in toate sistemele inchise ce au pus mintea mai presus decat Dumnezeu: degenereaza. Cand ciorile nu pot fi albe au o singura solutie sa para sfinte: murdaresc, masluiesc totul, coborand vibratia unei tari si chiar a lumii pe un nivel de constiinta numit in religii Iad. Si devin atei fraierii si dau vina pe Dumnezeu cand gresesc. Atata timp cat mintea oamenilor este stimulata sa croncane ca o cioara, nu exista revelatii curate. Doar ecoul, feedback-ul croncanelilor proprii ce se intoarce la emisarii gandurilor. Variatiuni pe aceeasi tema, experimente omenesti in incercarea de a transforma Iadul in Paradis. Rugaciunea inimii e in tacerea mintii.
  N-am vazut cocosi sa faca oua de aur...

  http://mariadakhel.blogspot.ro/2013/07/vitelul-de-aur.html

  RăspundețiȘtergere
 5. Vestea bună pentru publicul larg Este binecunoscut faptul că zidăria liberă / ILLUMINATI este compusă din multi milionari, miliardari care au o influență majoră asupra majorității afacerilor globale, inclusiv planificarea unei noi ordini mondiale. Mulți lideri mondiali, președinți, prim-miniștri, redactori și directori executivi ai marilor companii Fortune 500 sunt membri ai zidăriei libere. Acum, pentru prima dată în istorie, ne deschidem ușa spre mase. Dacă doriți să vă alăturați francmasoneriei, contactați e-mailul astăzi: illuminatitemplo666@gmail.com suntem în întreaga lume pentru a obține calitatea de membru.

  RăspundețiȘtergere
 6. Dragilor se vede clar din declaratiile dvs ca sinteti destul de departe de Adevarul Scripturistic .
  Mai credeti ( sau daca ati crezut vreodata ) ca evenimentele planetare au fost programate mai dinainte ?
  Oricine este acela ( aceia ) de pe planeta care fac planuri contrar planurilor lui Yahweh descoperite in Biblie , nu sint altceva decit niste peoni ai dumnezeului acestui veac care nu stiu cui slujesc sint prinsi in capcana si merg la pierzare vesnica . Daca va considerati intelepti spuneti cum interpretati profetiile din Daniel si Apoc pt zilele actuale ? Aceste grupuri independente sint prinse si ele in capcana lui Lucifer dar nu realizeaza acest lucru ; de ce ? pt-ca au in vedere profitul si cistigarea de adepti ...! Salvarea este una singura care a prezentat-o Mesia Mintuitorul in Matei 4. 17
  Fara pocainta nu exista salvare niciodata . Ea este in legatura cu pacatul si el este in legatura cu Legea ( Romani 7 si 1 Ioan 3. 4 etc ) Va recomand daca nu ati facut pina acum < sa mincati biblia >
  Apoc 10.

  RăspundețiȘtergere
 7. Mărturia mea Vreau să îi mulțumesc foarte mult domnului William Who mă ajută să mă alătur Cultului Illuminati. Nu am știut niciodată că Illuminati este real, dar el mi-a oferit-o Illuminati este reală. Și spuneți-mi lucrurile pe care trebuia să le știu / să le fac ca membru pentru a fi primele mele beneficii au fost de 2 milioane de dolari noi o mașină cu un salariu lunar, domnul William îi mulțumește pentru tot ceea ce a făcut pentru familia mea și totul datorită domnului superior, NOTĂ: Iluminații aduc bogăție și faimos în viață, aveți un acces complet pentru eradicarea sărăciei departe de viața dvs. acum, nu uitați că destinul dvs. este în mâna dvs. și doar puteți determina ce va deveni, sărăcia și doza de rău nu există pentru cei care alătură-te Illuminati și nu ignori niciodată o persoană care are grijă de tine, pentru că într-o zi îți vei da seama că ai pierdut un diamant în timp ce erai ocupat să strângi pietre, să te intereseze amabil sau să contacteze Whatsspp Mr. William Blow: +2348078351159.

  RăspundețiȘtergere

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.