Mini-ghid pentru părinți: Cum alegi trolerul pentru copilul tău?




Mini-ghid pentru părinți: Cum alegi trolerul pentru copilul tău?
Atunci când te pregătești de plecare într-o călătorie împreună cu micuții tăi, ar fi bine să acorzi o atenție sporită modului în care organizezi bagajele. Pentru cei mici, poți alege un troler copii în care să așezi lucrușoarele și hăinuțele de care au nevoie. Majoritatea părinților doresc să le insufle copiilor o anumită independență încă de la vârste fragede, fapt care le va fi de folos mai târziu, în viață.
Trolerul pentru copii – un accesoriu modern
În ultimii ani, trolere de copii au cunoscut o popularitate ridicată, fiind un accesoriu modern foarte îndrăgit atât de către părinți, cât și de către cei mici. De ce să alegi un troler pentru copilul tău?
       Este ușor de manevrat și de transportat datorită mânerelor telescopice;
       Are o greutate redusă;
       Prezintă spațiu suficient de depozitare;
       Este prevăzut cu buzunare și compartimente speciale;
       Are un grad sporit de rezistență.
Ofertele de pe piața de profil sunt diversificate astfel că părinții cu buget limitat pot găsi cu ușurință trolere copii ieftine, dar de calitate. Dar cum te asiguri că faci alegerea cea mai bună? Mini-ghidul de mai jos îți propune câteva idei pe care să le iei în considerare înainte de a face achiziția:
Vârsta copilului
Atunci când alegi trolerul pentru călătorie, optează pentru un model adaptat vârstei și preferințelor lui. Adesea cei mici își doresc să semene cu adulții, așadar copilul tău va fi mai mult decât încântat să aibă un bagaj numai al lui, în care să-i fie așezate hainele și jucăriile favorite. Fie că puiul tău are 4, 5 sau 8 ani, dacă pleacă în prima lui tabără, trolerul este soluția ideală.
Materialul trolerului
La ora actuală există pe piață zeci de modele de trolere pentru copii. Durabile sunt cele cu carcasă metalică, din policarbonat sau din plastic. Alege un troler cu un cadru ușor, dar care să fie rezistent și ușor de curățat.
Compartimentarea trolerului
Dincolo de preț, brand și producător, un aspect deosebit de important în cadrul procesului de selecție îl reprezintă modul în care este compartimentat trolerul. Gândește pragmatic și optează pentru trolere care să ofere suficiente spații de depozitare. Cu cât mai multe compartimente, cu atât mai bine. În  felul acesta, copilul tău își va găsi lucrurile mai ușor.
Dimensiunile și capacitatea trolerului
Alți parametri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi trolerul vizează dimensiunile și capacitatea acestuia. Cu toate că trolerul are roți, nu este recomandat ca cel mic să tragă o greutate mare după el. Așadar, alege dimensiunile și capacitatea trolerului în raport cu vârsta lui.
Troler cu 2 sau cu 4 roți?
Există modele de trolere cu 2 sau 4 roți. Pentru un plus de confort și pentru ca cel mic să manevreze mai bine trolerul, optează pentru modelul cu 4 roți.

Designul: troler pentru băieței, respectiv pentru fetițe
Alege un troler cu un design atractiv și vesel. Copiilor le plac lucrurile colorate, iar dacă accesoriile mai au și imprimeuri cu personajele favorite, cu atât mai bine! Pentru băieți, poți alege un troler cu super-eroi, iar pentru fetițe poți opta pentru modele cu prințese.
Alege un troler cu un design special, iar cel mic sau cea mică se va bucura și va purta acest accesoriu cu plăcere și cu mândrie în călătorie.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *